De Veluwe Specialist
Buitenrit te paard
Buitenrit te paard 1
Buitenrit te paard 2
Buitenrit te paard 3
Buitenrit te paard 4
vanaf 37.50 p.p.
8.9 uit 10 gebaseerd op 21 ratings. 21 recensies.
8,9 4.45

Buitenrit te paard


Veluwe Specialist Garderen


De Veluwe is een prachtig gebied om per paard te verkennen. De Veluwe heeft ruim 500 km aan ruiterpaden. Bij ontvangst in de manege ontmoet je jouw viervoeter van de dag. Je rijdt een prachtige buitenrit samen met een gids, die zorgt dat alles op jouw eigen tempo gaat. Ben je een ervaren ruiter dan zal de begeleider een tandje bijzetten, maar wil je rustig genieten van de mooie natuur, dan kan dat natuurlijk ook!

Ook onervaren ruiters kunnen prima mee tijdens een buitenrit. De paarden zijn het gewend en de gids zorgt ervoor dat dier en mens zich op hun gemak voelen. De manege zorgt voor caps. Bij de Veluwe Specialist boek je altijd een buitenrit voor 2 uur.

Let op: Wanneer je online boekt gaan we zo snel mogelijk een afspraak maken bij de manege, echter kunnen we niet garanderen dat er ook plek is op de gekozen tijd/datum. Geef tevens in het opmerkingenveld tijdens de reservering aan of je ervaren/onervaren bent en welke leeftijden jullie hebben. Het is niet mogelijk om een buitenrit te boeken wanneer het gewicht hoger is dan 100 kg.

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst in het Fietscafé!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment gesloten.
Bel tussen 09:30 en 17:30 uur: 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of mail ons!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • A. Tolsma: "Leuke route, aardige mensen, kleine groep en fantastische paarden!"

  • Ingrid Kamps: "Het was geweldig! Super netjes ontvangen, leuke mensen, goede begeleiding! In 1 voor top! We hebben genoten"

  • Ruben Gabriels: "Lysanne heeft voor ons de buitenrit in goede banen laten verlopen. Ze was heel duidelijk in haar instructies en..."

  • Claudia van Haaren: "Paardrijden was leuk. We hebben een goede les gehad."

  • Nienke van de Ree: "Alles was super geregeld. We hebben een heerlijk buitenrit gemaakt. Lisanne die met ons mee ging met de buit..."

  • Yasemin Alemdar: "We hadden een goede (vriendelijke) begeleiding. Het was een leuke middag!"

  • Kadir Ozturk: "Het was een geslaagde dag en daarnaast hebben we ook kennis gemaakt met aardige medewerkers. "

  • Eva Hekman: "De mensen van de manege waren echt heel vriendelijk en de paarden zagen er goed uit, ik vond het alleen jammer dat ..."

» Lees alle recensies