De Veluwe Specialist
Buitenrit te paard
Buitenrit te paard 1
Buitenrit te paard 2
Buitenrit te paard 3
Buitenrit te paard 4
vanaf 37.50 p.p.
8.9 uit 10 gebaseerd op 28 ratings. 28 recensies.
8,9 4.45

Buitenrit te paard


VeluweSpecialist Garderen


De Veluwe is een prachtig gebied om per paard te verkennen. De Veluwe heeft ruim 500 km aan ruiterpaden. Bij ontvangst in de manege ontmoet je jouw viervoeter van de dag. Je rijdt een prachtige buitenrit samen met een gids, die zorgt dat alles op jouw eigen tempo gaat. Ben je een ervaren ruiter dan zal de begeleider een tandje bijzetten, maar wil je rustig genieten van de mooie natuur, dan kan dat natuurlijk ook!

Ook onervaren ruiters kunnen prima mee tijdens een buitenrit. De paarden zijn het gewend en de gids zorgt ervoor dat dier en mens zich op hun gemak voelen. De manege zorgt voor caps. Bij de Veluwe Specialist boek je altijd een buitenrit voor 2 uur.

Let op: Wanneer je online boekt gaan we zo snel mogelijk een afspraak maken bij de manege, echter kunnen we niet garanderen dat er ook plek is op de gekozen tijd/datum. Geef tevens in het opmerkingenveld tijdens de reservering aan of je ervaren/onervaren bent en welke leeftijden jullie hebben. Het is niet mogelijk om een buitenrit te boeken wanneer het gewicht hoger is dan 100 kg.

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • N. teeken: "Heerlijk buiten gereden. Gezellig ontvangen. Ontspannen op onze paarden begeleid en hup het bos in. Echt een plezier..."

  • Annemieke Wallet: "Samen met mijn dochter (9 jaar) een super leuke ochtend beleefd. Met 0,0 ervaring zijn wij dit avontuur aang..."

  • Bernadette Bolder: "We hebben het allemaal erg leuk gehad, de medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam met veel geduld. D..."

  • Emma Siedsma: "Bij de manege was het erg leuk! Alleen een rit te veel geboekt waar ik helaas geen held terug kreeg maar een waar..."

  • A. Tolsma: "Leuke route, aardige mensen, kleine groep en fantastische paarden!"

  • Ingrid Kamps: "Het was geweldig! Super netjes ontvangen, leuke mensen, goede begeleiding! In 1 voor top! We hebben genoten"

  • Ruben Gabriels: "Lysanne heeft voor ons de buitenrit in goede banen laten verlopen. Ze was heel duidelijk in haar instructies en..."

  • Claudia van Haaren: "Paardrijden was leuk. We hebben een goede les gehad."

» Lees alle recensies