De Veluwe Specialist
E-chopper
E-chopper 1
E-chopper 2
E-chopper 3
E-chopper 4
Reserveren
vanaf 25.00 p.p.
8.5 uit 10 gebaseerd op 3 ratings. 3 recensies.
8,5 4.25
Mogelijk in: Garderen, Hoenderloo, Otterlo

E-chopper


Mogelijk in: Garderen, Hoenderloo, Otterlo

Huur een E-chopper en verken de prachtige Veluwe! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de Veluwe. Je kunt de E-chopper huren vanaf 2 personen.

Als je deze stoere E-chopper huurt bij de VeluweSpecialist in Garderen, Hoenderloo of Otterlo krijg je gratis een mooie route mee. Een prachtige route over de heides, door kleine dorpjes en de Veluwse bossen. Wie weet kom je ook nog wild tegen onderweg! Ben je met een groep? Dan kun je de E-chopper ook combineren met andere leuke activiteiten zoals een escape room of lokale bierproeverij. Met de E-chopper op de Veluwe kan het allemaal!

Met de E-chopper over Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Vanaf de VeluweSpecialist in Otterlo en Hoenderloo kun je met de E-chopper heel gemakkelijk Het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken. Kijk je ogen uit in het Kröller-Müller Museum, rij met de E-chopper langs het Jachthuis Sint Hubertus en doe naderhand een drankje op een gezellig terras in een pittoresk dorpje verderop.

Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs. Ben je met kinderen tot en met 13 jaar? Dan kunnen zij mee achterop.

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen