De Veluwe Specialist
E-chopper
E-chopper 1
vanaf 25.00 p/st.
Mogelijk in: Otterlo, Garderen, Hoenderloo

E-chopper


VeluweSpecialist Garderen


Vanuit het Laren van de Veluwe, het pittoreske dorpje Garderen, kun je E-chopper’s huren vanaf 2 personen. En uiteraard ook voor een hele groep. De E-chopper is een stoere en gave elektrische scooter die het mogelijk maakt om de Veluwe op brede banden en met een chopperstuur te ontdekken. We hebben uiteraard een aantal leuke routes voor je gemaakt, waarmee je met gemak een dagdeel plezier beleeft.

E-chopper rijden vanuit Garderen
Je route begint midden in Garderen bij de VeluweSpecialist. Je rijdt een prachtige route door de Veluwse bossen, over de heides en door kleine dorpjes. Onderweg breng je een bezoek aan Kasteel Staverden in het kleinste stadje van Nederland en stop je even voor een drankje op een gezellig terras. Ben je met een groep en wil je met de E-chopper op stap? Combineer deze activiteit dan met een bier- of wijnproeverij, ga klootschieten of ga op de foto in Veluwse klederdracht.

Met de E-chopper wild ontdekken
De E-chopper is elektrisch waardoor je volop kunt genieten van de natuur. En wie weet kom je ook nog wild tegen onderweg. Midden op de Veluwe bevinden zich de Kroondomeinen met een ongelooflijk mooie flora & fauna. Breng vanuit Garderen met de E-chopper een bezoekje aan Wildpark Het Aardhuis. Een park van de Koninklijke familie gelegen in de Kroondomeinen.

Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs. Ben je met kinderen tot en met 13 jaar? Dan kunnen zij mee achterop.


Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen