De Veluwe Specialist
E-Harley
E-Harley 1
Reserveren
vanaf 25.00 p.p.
Mogelijk in: Otterlo, Garderen, Hoenderloo

E-Harley


Mogelijk in: Otterlo, Garderen, Hoenderloo

Huur een E-Harley en verken de prachtige Veluwe! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de Veluwe. Je kunt de E-harley huren vanaf 2 personen.

Als je deze stoere E-Harley huurt bij de VeluweSpecialist in Garderen, Hoenderloo of Otterlo krijg je gratis een mooie route mee. Een prachtige route over de heides, door kleine dorpjes en de Veluwse bossen. Wie weet kom je ook nog wild tegen onderweg! Ben je met een groep? Dan kun je de E-Harley ook combineren met andere leuke activiteiten zoals een escape room of lokale bierproeverij. Met de E-Harley op de Veluwe kan het allemaal!

Met de E-Harley over Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Vanaf de VeluweSpecialist in Otterlo en Hoenderloo kun je met de E-Harley heel gemakkelijk Het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken. Kijk je ogen uit in het Kröller-Müller Museum, rij met de E-Harley langs het Jachthuis Sint Hubertus en doe naderhand een drankje op een gezellig terras in een pittoresk dorpje verderop.

Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs. Ben je met kinderen tot en met 13 jaar? Dan kunnen zij mee achterop.

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment gesloten.


» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen