De Veluwe Specialist
E-loopfietsen
E-loopfietsen 1
E-loopfietsen 2
E-loopfietsen 3
E-loopfietsen 4
Reserveren
vanaf 20.00 p.p.
8.2 uit 10 gebaseerd op 38.5 ratings. 38.5 recensies.
8,2 4.1

E-loopfietsen


Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

De E-loopfiets, een hilarisch vervoersmiddel waarmee je met veel plezier de Veluwe kan ontdekken. De loopfiets, ook wel de 'lopifit' genoemd, is een elektrisch aangedreven kruising tussen een step, een fiets en een loopband. Hiermee bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Dit zorgt voor minder inspanning en veel meer plezier!

De loopfiets is weer eens wat anders dan een fiets huren op de Veluwe. Een middag op pad met de loopfietsen is perfect geschikt voor bijvoorbeeld een gezinsuitje of familiedag. Na een korte instructie en de keuze uit verschillende leuke routes kan je gezamenlijk op pad.

Bepaal zelf waar je wil 'rondlopen' over de Veluwe. Wij hebben verschillende routes samengesteld waarbij je leuke stops kan maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Radio Kootwijk en de mooie zandafgravingen vanuit Otterlo of Hoenderloo. Of start in Garderen en bezoek het populair zandsculpturenfestijn. Bij de Veluwe Specialist kan je kiezen tussen een ochtend, middag of de hele dag.

Is alleen de loopfiets niet genoeg? Combineer het dan met een van de andere activiteiten, probeer bijvoorbeeld ook eens de spectaculaire E-mountainbikes. Hiermee is geen modderpad of heuvel te veel. Breidt het uit met een lekker lunch en jouw dagje weg op de Veluwe is compleet. En boek je online? Dan krijg je gratis een kop koffie of thee bij aankomst!

* Let op: E-Loopfietsen is te boeken vanaf 13 jaar. Je hebt geen rijbewijs nodig! De E-Loopfiets is te boeken van april tot en met oktober.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • J. Slot: "Erg leuk de loopfiets; vriendelijk personeel; we hebben genoten!!"

  • HB Schouten: "Leuke en gezellige ontvangst en alles was prima geregeld"

  • Ineke Janssen: "Na een vriendelijke ontvangst met koffie en thee en een duidelijke instructie van de loopfiets zijn wij aan de h..."

  • M Petersen: "Wij hebben vandaag een topdag gehad en veel bekijks met de loopfiets "

  • Jany van Wier: "Het arregement met de e-loopfiets is een echte aanrader, zeer leuk om te doen op je gemak de route over de Veluw..."

  • Reiny Van maanen: "Leuk die e-loopfietsen en e-steps. Gelukkig hadden we een extra accu mee voor de step want deze was al na een..."

  • J.K. Wolters: "Jammer dat de zadels van de tandems zo slecht (hard) zijn."

  • T. Fluit: "we vonden het allemaal heel leuk erg mooie route goed weer en lachen maar"

» Lees alle recensies