De Veluwe Specialist
E-loopfietsen
E-loopfietsen 1
E-loopfietsen 2
E-loopfietsen 3
E-loopfietsen 4
Reserveren
vanaf 20.00 p.p.
8.5 uit 10 gebaseerd op 50 ratings. 50 recensies.
8,5 4.25
Mogelijk in: Garderen, Otterlo

E-loopfietsen


Mogelijk in: Garderen, Otterlo

De E-loopfiets, een hilarisch vervoersmiddel waarmee je met veel plezier de Veluwe kan ontdekken. De loopfiets, ook wel de 'lopifit' genoemd, is een elektrisch aangedreven kruising tussen een step, een fiets en een loopband. Hiermee bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Dit zorgt voor minder inspanning en veel meer plezier!

De loopfiets is weer eens wat anders dan een fiets huren op de Veluwe. Een middag op pad met de loopfietsen is perfect geschikt voor bijvoorbeeld een gezinsuitje of familiedag. Na een korte instructie en de keuze uit verschillende leuke routes kan je gezamenlijk op pad.

Bepaal zelf waar je wil 'rondlopen' over de Veluwe. Wij hebben verschillende routes samengesteld waarbij je leuke stops kan maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Radio Kootwijk en de mooie zandafgravingen vanuit Otterlo of Hoenderloo. Of start in Garderen en bezoek het populair zandsculpturenfestijn. Bij de Veluwe Specialist kan je kiezen tussen een ochtend, middag of de hele dag.

Is alleen de loopfiets niet genoeg? Combineer het dan met een van de andere activiteiten, probeer bijvoorbeeld ook eens de spectaculaire E-mountainbikes. Hiermee is geen modderpad of heuvel te veel. Breidt het uit met een lekker lunch en jouw dagje weg op de Veluwe is compleet. En boek je online? Dan krijg je gratis een kop koffie of thee bij aankomst!

* Let op: E-Loopfietsen is te boeken vanaf 13 jaar. Je hebt geen rijbewijs nodig! De E-Loopfiets is te boeken van april tot en met oktober.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • BMMT van Lohuizen: "Het was een superleuke activiteit en een prachtige route door bos en over de hei. Met een mooie locatie on..."

  • M. Hogendoorn: "Leuke activiteit. In het begin is het wel erg wennen. Dat moet middenin het drukke verkeer in het dorp. Dat was..."

  • I. de Boer: "We vonden het een hele leuke activiteit om te doen en hebben een mooie route gedaan! We vonden het wel best duur ..."

  • A. Roos: "Wij zijn heel fijn geholpen. Door pech konden wij pas een uur na de afgesproken aanvangstijd startten. Ik wilde een u..."

  • Petra Bezemer: "het ontdekken van de Veluwe per loopfiets is top. Alleen moesten we eerst lang wachten voor we de instructies k..."

  • J.C Haan: "Jullie hebben een leuke zaak! We zijn hartelijk ontvangen en hebben genoten! Bedankt!"

  • S Tettero: "Bij mooi weer een prima uitstapje. 20 km op pad met een loopfiets. Geweldig, wat een ervaring! Zeker een aanrader e..."

  • Hanneke Schmeink: "Vriendelijke en flexibel"

» Lees alle recensies