De Veluwe Specialist
E-Mountainbiken
E-Mountainbiken 1
E-Mountainbiken 2
E-Mountainbiken 3
E-Mountainbiken 4
vanaf 25.00 p.p.
8.9 uit 10 gebaseerd op 54 ratings. 54 recensies.
8,9 4.45
Mogelijk in: Garderen, Hoenderloo

E-Mountainbiken


VeluweSpecialist Garderen


Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

Na een korte instructie is het tijd om op pad te gaan met de GPS. Race door de modder, schiet door de bossen en beleef pure snelheid. En dat alles zonder 'echt' moe te worden. Ideaal voor iedereen die van de natuur houdt. Sportief of nog geen ervaring met fietsen, de elektrische E-Mountainbike is er voor iedereen. Klimmen en dalen door het Veluwse bos wordt door de elektrische ondersteuning voor iedereen toegankelijk. Kan je de spanning en sensatie aan om met hoge snelheid door de bossen te rijden? Een unieke beleving waar je nog lang over na zult praten. Na afloop kan je genieten van een welverdiend drankje in ons Fietscafé.

Op zoek naar een dagvullend programma? Het E-Mountainbiken, ook wel E-Fatbiken genoemd, is onder andere te combineren met klimmen in Klimbos Garderen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Reserveer de E-mountainbike nu online en ontvang gratis een kop koffie of thee voor vertrek!

Bij de Veluwe Specialist is het E-Mountainbiken altijd inclusief:
- Gratis schoonmaak van de materialen
- Verschillende gratis routes beschikbaar via een GPS

LET OP: Voor de E-Mountainbike hanteren wij een minimale leeftijd van 16 jaar. De borg voor de E-mountainbike is €100,00 per reservering. Deze borg kan in de winkel gepind worden.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • A. Goosenss: "Een van E bikes hield er helaas na een uur mee op maar een medewerker kwam meteen een andere fiets brengen waardo..."

  • G. Brouwer: "Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en goed materiaal."

  • Z.N van Zeggeren: "Hele leuke dag gehad! Super enthousiaste medewerkers! Uitleg was goed en duidelijk. "

  • Annemarijn Clement: "Geweldig lieve mensen, leuke en lekkere ontvangst, goed onderhouden fietsen en de allergaafste activiteit ..."

  • W Klaassen: "Afspraak: 09:30 - 13:00 uur elektrische mountainbike huren. Het was 10:05 uur voordat wij konden starten. Accu’s..."

  • C. Rozendaal: "Fijn"

  • Arjan (Harry) de Bruin: "Geweldige dag gehad, vooral omdat de paden lekker nat waren en het modder dus alle kanten op vloog! ..."

  • Iris Zwartbol: "Super dag gehad, de uitleg had nog iets uitgebreider gekund. Ook het afscheid leek een beetje snel te moeten. Ov..."

» Lees alle recensies