De Veluwe Specialist
E-mountainbiken
E-mountainbiken 1
E-mountainbiken 2
E-mountainbiken 3
E-mountainbiken 4
Reserveren
vanaf 22.50 p.p.
9.19 uit 10 gebaseerd op 49 ratings. 49 recensies.
9,2 4.595

E-mountainbiken


Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

De E-mountainbike is een elektrische mountainbike waarmee je elke berg en modderpad kan bedwingen zonder een enorme inspanning. De mountainbike heeft extra dikke banden waardoor je ook gemakkelijk door mul zand en modderpaden kan scheuren. De E-mountainbike heeft 4 verschillende standen, hierdoor bepaal je zelf hoeveel hulp je wil van het motortje. Sportief of onervaren met fietsen, de elektrische mountainbike is voor iedereen.

Naast de E-mountainbike krijg je ook een GPS tot je beschikking. De GPS brengt je naar de mooiste plekjes van de Veluwe en je bepaald zelf welke paden/wegen je gebruikt om hier te komen. De GPS stuurt je namelijk hemelsbreed in de goede richting, zo kan je nooit verdwalen. Door geen zorgen te hoeven maken over de route kan je optimaal genieten van de omgeving en de prachtige Veluwse natuur.

Je kan de E-mountainbike bij alle drie de Veluwe Specialist locaties huren. Zo kan je zelf bepalen in welke omgeving je door de bossen wil scheuren. Zo kan je de door de zandafgravingen fietsen bij Radio Kootwijk als je in Otterlo of Hoenderloo start en kan je de route bij Garderen combineren met het klimmen in Klimbos Garderen. Zo maak je jouw dagje weg op de Veluwe compleet, hiervoor kan je ook nog een lunchpakket toevoegen.

Kies de locatie en kom langs voor een actieve middag op de Veluwe. Na het bepalen van de route en korte uitleg kan je zelf op pad met de E-mountainbikes. En boek je online? Dan krijg je gratis een kop koffie of thee bij aankomst!

Let op! Voor de E-Mountainbike hanteren wij een minimale leeftijd van 16 jaar. De borg voor de E-Fatbike is € 100,00 per reservering. Deze kan vooraf in de winkel gepind worden.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment gesloten.


» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • Arjan (Harry) de Bruin: "Geweldige dag gehad, vooral omdat de paden lekker nat waren en het modder dus alle kanten op vloog! ..."

  • Iris Zwartbol: "Super dag gehad, de uitleg had nog iets uitgebreider gekund. Ook het afscheid leek een beetje snel te moeten. Ov..."

  • J. van der hoeven: "Superleuk middag gehad met z’n vijven. Elektrische mountainbikes zijn echt tof!"

  • Arno Mac Wiersema: "Top, vriendelijk en goede spullen"

  • Sjaak Stokman: "Erg leuk zo,n E Mountaibik en de medewerker was heel behulpzaam we komen zeker nog een keer terug."

  • Marcel Heekelaar: "Was een top dag!"

  • Joke Mannien: "Goed geholpen, duidelijke uitleg."

  • C Rozendaal: "Wellicht een idee om vaste formulieren klaar te leggen voor de diverse onderdelen, waarop de huurders in spe hun g..."

» Lees alle recensies