De Veluwe Specialist
E-steppen
E-steppen 1
E-steppen 2
E-steppen 3
E-steppen 4
vanaf 17.50 p.p.
8.4 uit 10 gebaseerd op 107 ratings. 107 recensies.
8,4 4.2
Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

E-steppen


Veluwe Specialist Garderen


Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

Per E-step kom je langs de mooiste plekjes van de Veluwe. Je kiest een route naar wens uit, daardoor bepaal je zelf wat je wilt zien. Zoek de unieke witte pauwen op het Landgoed van Kasteel Staverden of geniet van de natuur bij Boshuis Drie. Onderweg kan je volop genieten van terrasjes, bezienswaardigheden en de prachtige omgeving!

Op zoek naar een dagvullend programma? Het E-Steppen is ook te combineren met onder andere klimmen in Klimbos Garderen of een bezoek aan het Zandsculpturenfestijn. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Reserveer de E-steps online en ontvang gratis een kop koffie of thee voor vertrek!

* Let op: E-steppen is te boeken vanaf eind maart tot en met oktober en alleen mogelijk met een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat (vanaf 16 jaar).

Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst in het Fietscafé!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment gesloten.
Bel tussen 09:30 en 17:30 uur: 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of mail ons!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • Melissa Kleijn: "Het was erg jammer dat aan het einde de accu leeg was waardoor we heel lang hebben moeten steppen. De medewerke..."

  • Je Van Viegen: "De Steppen zijn aan vervanging toe ze hebben 2 keer moeten rijden voor nieuwe accu's en we hadden een klapband e..."

  • G van Veen: "Erg leuk, goed service. Wij hadden een lege acuu en binnen 10 min was er iemand met een andere acuu. Prima gerege..."

  • M van den Brink: "We hebben het allemaal als een erg leuke activiteit gevonden. Mooie route gereden.jammer dat sommige stepps sn..."

  • A. Van der Meij: "We werden erg leuk ontvangen. Kregen goede uitleg over de steppen en over de route. Onderweg werden nieuwe acc..."

  • M.A. Slaa: "Heel erg leuke dag gehad op de e steps. Attent team in het fietspaden en prachtige route door bos en hei. Superidee ..."

  • Tineke Klapwijk: "De medewerkers van het Fietscaf√© was heel vriendelijk en duidelijk in de uitleg van de E-steps. Heel klantvr..."

  • Reiny Van maanen: "Leuk die e-loopfietsen en e-steps. Gelukkig hadden we een extra accu mee voor de step want deze was al na een..."

» Lees alle recensies