De Veluwe Specialist
E-steppen
E-steppen 1
E-steppen 2
E-steppen 3
E-steppen 4
Reserveren
vanaf 17.50 p.p.
8 uit 10 gebaseerd op 86.5 ratings. 86.5 recensies.
8,0 4

E-steppen


Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

De E-step is een grappig elektrisch vervoersmiddel die je niet vaak tegenkomt. Je gaat lekker zitten op de step en rijdt rustig door de prachtige omgeving van de Veluwe, zonder enige fysieke inspanning. Na de keuze van de route en een korte instructie over de E-step kan je gezellig op pad.

Een E-step huren is leuk voor bijvoorbeeld een familiedag, gezinsuitje of bedrijfsuitje. De route is gemaakt en je bepaald zelf waar je even een pauze neemt. Rijdt bijvoorbeeld door het Nationale Park de Hoge Veluwe en neem een kijkje bij het Kröller-Müller Museum. Dit kan perfect vanaf de locaties Otterlo en Hoenderloo. Of vertrek vanuit Garderen en neem een kijkje bij Landgoed Staverden en stop voor een lekker ambachtelijk ijsje bij de IJstijd. Er zijn veel verschillende routes beschikbaar, en de keuze is aan jou.

Voor een compleet dagje uit op de Veluwe kan je het E-steppen ook uitbreiden met een lunchpakket. Daarnaast kan je het ook combineren met één van de andere Veluwe Specialist activiteiten. Naast de mogelijkheid om verschillende fietsen te huren kan je ook de hilarische loopfietsen gebruiken. Hiermee 'Loop' je door de Veluwse bossen met de snelheid van een fiets.

E-steppen kan bij alle Veluwe Specialist locaties. Kies de omgeving die jij wil verkennen en ga op pad met de elektrische steps. En boek je online? Dan ontvang je gratis een kop koffie of thee bij aankomst.

* Let op: E-steppen is te boeken vanaf eind maart tot en met oktober en alleen mogelijk met een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat (vanaf 16 jaar).

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst in het Fietscafé!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment gesloten.
Bel tussen 09:30 en 17:30 uur: 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of mail ons!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • Melissa Kleijn: "Het was erg jammer dat aan het einde de accu leeg was waardoor we heel lang hebben moeten steppen. De medewerke..."

  • Je Van Viegen: "De Steppen zijn aan vervanging toe ze hebben 2 keer moeten rijden voor nieuwe accu's en we hadden een klapband e..."

  • G van Veen: "Erg leuk, goed service. Wij hadden een lege acuu en binnen 10 min was er iemand met een andere acuu. Prima gerege..."

  • M van den Brink: "We hebben het allemaal als een erg leuke activiteit gevonden. Mooie route gereden.jammer dat sommige stepps sn..."

  • A. Van der Meij: "We werden erg leuk ontvangen. Kregen goede uitleg over de steppen en over de route. Onderweg werden nieuwe acc..."

  • M.A. Slaa: "Heel erg leuke dag gehad op de e steps. Attent team in het fietspaden en prachtige route door bos en hei. Superidee ..."

  • Tineke Klapwijk: "De medewerkers van het Fietscafé was heel vriendelijk en duidelijk in de uitleg van de E-steps. Heel klantvr..."

  • Reiny Van maanen: "Leuk die e-loopfietsen en e-steps. Gelukkig hadden we een extra accu mee voor de step want deze was al na een..."

» Lees alle recensies