De Veluwe Specialist
Elektrische fietsen
Elektrische fietsen 1
Elektrische fietsen 2
Elektrische fietsen 3
Elektrische fietsen 4
Reserveren
vanaf 22.50 p.p.
9.1 uit 10 gebaseerd op 105.5 ratings. 105.5 recensies.
9,1 4.55

Elektrische fietsen


Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Met een elektrische fiets geniet je zonder veel moeite van de Veluwse omgeving en kan je langs alle highlights van de Veluwe fietsen. Zo kan je in één fietstocht langs heidvlaktes, bossen, zandafgravingen en gezellige pitoreske dorpjes fietsen. En vanaf de Veluwe Specialist ben je al binnen enkele minuten in de vrije natuur.

Er zijn verschillende routes over de Veluwe beschikbaar. Deze kan je zelf uitkiezen bij aankomst en na de korte instructie kan je zelf op pad met de goedverzorgde fietsen. De fietsen zijn voorzien van versnellingen en zijn in hoogte verstelbaar. Er kan gestart worden vanuit drie verschillende locaties, namelijk de Veluwespecialist in Garderen, Otterlo en Hoenderloo.

De routes gaan niet alleen door mooie natuurgebieden maar komen ook langs leuke Veluwse bezienswaardigheden. Zo kan je het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken waar ook het Kröller-Müller Museum is gelegen. Of fiets over de Ginkelse Heide naar Kasteel Hoekelum. En vanuit Garderen is het leuk om de fietsroute te combineren met een bezoekje aan het Zandsculpturenfestijn. Kortom, er zijn veel routes mogelijk, en de keuze is aan jou.

Het huren van elektrishe fietsen combineren met andere activiteiten van de Veluwe Specialist? Dat kan, probeer bijvoorbeeld ook de elektrische steps of de grappige loopfietsen. En boek je online? Dan krijg je gratis een kop koffie of thee bij aankomst!

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


 • Simone van den IJssel: "Super dag gehad. Ondanks late reservering, alles tip top in orde. Vriendelijke medewerkers en geweldige..."

 • B koller: "Prima fietsenverhuur, heel vriendelijk behulpzaam personeel en bovenal prima fietsen! WIj kregen een prachtige fiets..."

 • I. RUITENBURG: "Kregen 2 fietsen mee met half lege accu. Dus niet fijn kunnen fietsen!@"

 • K. van de Mieroop: "Het was een super-ervaring. De fietsen waren uitstekend, de ontvangst en ondersteuning (ook bij het leveren ..."

 • C. Duthoit: "Vriendelijke ontvangst en veel informatie gekregen over zowel de fietsen, de omgeving, en een fijne fietsroute uitg..."

 • R. Reddingius: "Uitstekende elektrische fiets en prima kundig personeel. ook lekker kopje koffie gehad . Top !"

 • J. Cornelissen: "Vandaag heerlijk gefietst op e bikes van jullie . Super fietsen en een zeer goede en vriendelijke behandeling. ..."

 • C. Graafland: "We hebben genoten van de fietstocht en zijn tevreden over de medewerkers. (Opm. de zadels van de E-bikes stonden..."

» Lees alle recensies