De Veluwe Specialist
Elektrische fietsen
Elektrische fietsen 1
Elektrische fietsen 2
Elektrische fietsen 3
Elektrische fietsen 4
Reserveren
vanaf 22.50 p.p.
9.2 uit 10 gebaseerd op 70.5 ratings. 70.5 recensies.
9,2 4.6

Elektrische fietsen


Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Met een elektrische fiets geniet je zonder veel moeite van de Veluwse omgeving en kan je langs alle highlights van de Veluwe fietsen. Zo kan je in één fietstocht langs heidvlaktes, bossen, zandafgravingen en gezellige pitoreske dorpjes fietsen. En vanaf de Veluwe Specialist ben je al binnen enkele minuten in de vrije natuur.

Er zijn verschillende routes over de Veluwe beschikbaar. Deze kan je zelf uitkiezen bij aankomst en na de korte instructie kan je zelf op pad met de goedverzorgde fietsen. De fietsen zijn voorzien van versnellingen en zijn in hoogte verstelbaar. Er kan gestart worden vanuit drie verschillende locaties, namelijk de Veluwespecialist in Garderen, Otterlo en Hoenderloo.

De routes gaan niet alleen door mooie natuurgebieden maar komen ook langs leuke Veluwse bezienswaardigheden. Zo kan je het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken waar ook het Kröller-Müller Museum is gelegen. Of fiets over de Ginkelse Heide naar Kasteel Hoekelum. En vanuit Garderen is het leuk om de fietsroute te combineren met een bezoekje aan het Zandsculpturenfestijn. Kortom, er zijn veel routes mogelijk, en de keuze is aan jou.

Het huren van elektrishe fietsen combineren met andere activiteiten van de Veluwe Specialist? Dat kan, probeer bijvoorbeeld ook de elektrische steps of de grappige loopfietsen. En boek je online? Dan krijg je gratis een kop koffie of thee bij aankomst!

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst in het Fietscafé!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment gesloten.
Bel tussen 09:30 en 17:30 uur: 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of mail ons!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


 • Kees Koole: "Wij hebben electrische fietsen gehuurd.Prima ontvangst en goede uitleg en gezellig praatje bij terugkomst .Fietsen ..."

 • R van der horst: "Vriendelijke mensen en super fijne fietsen!"

 • J de Bruijn : "Het was allemaal super goed geregeld en een dikke pluim voor de medewerkers "

 • Ger Minten: "Wel zijn netjes, goed en snel geholpen "

 • Enrico Bravenboer: "Heerlijke dag met zeer goede sevice en goed materiaal."

 • H. Hustings : "Goede deugdelijke fietsen, vertrouwd opweg. Fijne route gefietst, behulpzame vriendelijke jongedames op locatie ..."

 • Frank van Hartingsveldt: "Toppie! Leuke en warme ontvangst door de dames. Ze doen er alles aan om je een fijne dag te bezorgen. ..."

 • C.J.M. van der Poel: "Mooie fietsen goede uitleg en ook goed geholpen met een route."

» Lees alle recensies