De Veluwe Specialist
Elektrische fietsen
Elektrische fietsen 1
Elektrische fietsen 2
Elektrische fietsen 3
Elektrische fietsen 4
Reserveren
vanaf 22.50 p.p.
9 uit 10 gebaseerd op 144 ratings. 144 recensies.
9,0 4.5
Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Elektrische fietsen


Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Met een elektrische fiets geniet je zonder veel moeite van de Veluwse omgeving en kan je langs alle highlights van de Veluwe fietsen. Zo kan je in één fietstocht langs heidvlaktes, bossen, zandafgravingen en gezellige pitoreske dorpjes fietsen. En vanaf de Veluwe Specialist ben je al binnen enkele minuten in de vrije natuur.

Er zijn verschillende routes over de Veluwe beschikbaar. Deze kan je zelf uitkiezen bij aankomst en na de korte instructie kan je zelf op pad met de goedverzorgde fietsen. De fietsen zijn voorzien van versnellingen en zijn in hoogte verstelbaar. Er kan gestart worden vanuit drie verschillende locaties, namelijk de Veluwespecialist in Garderen, Otterlo en Hoenderloo.

De routes gaan niet alleen door mooie natuurgebieden maar komen ook langs leuke Veluwse bezienswaardigheden. Zo kan je het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken waar ook het Kröller-Müller Museum is gelegen. Of fiets over de Ginkelse Heide naar Kasteel Hoekelum. En vanuit Garderen is het leuk om de fietsroute te combineren met een bezoekje aan het Zandsculpturenfestijn. Kortom, er zijn veel routes mogelijk, en de keuze is aan jou.

Het huren van elektrishe fietsen combineren met andere activiteiten van de Veluwe Specialist? Dat kan, probeer bijvoorbeeld ook de elektrische steps of de grappige loopfietsen. En boek je online? Dan krijg je gratis een kop koffie of thee bij aankomst!

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


 • b lagendijk: "Heel goed ontvangen. Hoe de fiets werkt werd netjes uitgelegd. Er werd ook aangeboden om een route voor ons te m..."

 • J Smit: "Heel leuk geholpen vriendelijke medewerkers en de fiets was TOP !!!!!"

 • Dick Compier: "Zeer plezierige ontvangst met een heerlijk kopje koffie. Daarna goede uitleg over de mogelijkheden om diverse f..."

 • T Thijssen: "Erg vriendelijk / behulpzaam personeel. Prettige ontvangst en hetzelfde bij retour brengen van de fietsen. Hel..."

 • Edwin Bahlman: "Vriendelijk personeel en verhuur van goede fietsen. Er was ook aangegeven dat er fietsroutes te krijgen zijn ob..."

 • johan bos: "Netjes geholpen en alles is goed uitgelegd "

 • Petra Bernouw: "Prima geregeld, jammer dat u de mail op zondag verstuurd. Dit is de dag van de Heere die wij besteden om te rus..."

 • JJ Doldersum: "We hebben met Pinksteren erg genoten van de fietstocht met heerlijk weer. Een van de tandems was helaas kapot, m..."

» Lees alle recensies