De Veluwe Specialist
Fiets huren
Fiets huren 1
Fiets huren 2
Fiets huren 3
Fiets huren 4
Reserveren
vanaf 12.50 p.p.
8.9 uit 10 gebaseerd op 82.5 ratings. 82.5 recensies.
8,9 4.45
Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Fiets huren


Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Huur een fiets en beleef de Veluwe op een Hollandse manier. Op de fiets kan je optimaal genieten van alle highlights van de Veluwe. Een fietstocht bestaat op de Veluwe al snel uit bossen, heides, zandafgravingen en leuke pitoreske dorpjes. De dorpjes zijn erg leuk voor een tussenstop bij een gezellig terrasje.

Vanuit Otterlo en Hoenderloo kan je natuurlijk perfect het Nationale Park de Hoge Veluwe bezoeken op de fiets. Bij de Veluwe Specialist krijg je een goed onderhouden fiets en kan je ook de entreetickets voor het park kopen. In het park kan je ook nog een bezoek brengen aan het populaire museum Kröller-Müller. En vanuit Garderen is het leuk om een tussenstop te maken bij het Zandsculpturenfestijn.

Door te combineren met andere activiteiten en bezoekjes maak jij je fietstocht over de Veluwe compleet. Je kan dit ook nog combineren met andere activiteiten van de Veluwe Specialist. Probeer bijvoorbeeld ook eens de E-mountainbikes of de grappige E-steps. Hiermee maak je jou dagje uit op de Veluwe onvergetelijk.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • T Thijssen: "Erg vriendelijk / behulpzaam personeel. Prettige ontvangst en hetzelfde bij retour brengen van de fietsen. Hel..."

  • H.J. Ria Zondag: "Leuke prijs, goeie fietsen en heel vriendelijk geholpen."

  • S. Wilhelm: "Één van de ouder-kind fiets was werkte de versnelling niet goed,fietste daardoor zeer moeizaam. Activiteiten wa..."

  • Ria Paulussen: "Prima fietsen, prima personeel, kopje koffie voor vertrek en dan nog de toezegging als er problemen met de fiet..."

  • T Wehrung: "We zijn in mei '18 geweest met 2 tieners. De medewerkers waren zeer vriendelijk. De fietsen waren prima in orde. A..."

  • marcel le pair: "Super , lekker door gaan zo "

  • cerm knelange: "Jammer dat paardrijden en paarden zo moeilijk is in de omgeving. Manege Belverdere hebben wij slechte ervaringe..."

  • L. Raijmakers: "Prima bevallen alles. Enig verbeterpuntje: leg wat standaard fietsroutes klaar. "

» Lees alle recensies