De Veluwe Specialist
Mountainbiken
Mountainbiken 1
Mountainbiken 2
Mountainbiken 3
Mountainbiken 4
Reserveren
vanaf 19.50 p.p.
7.7 uit 10 gebaseerd op 39 ratings. 39 recensies.
7,7 3.85
Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Mountainbiken


Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Met de mountainbiketocht hoef je je over de route geen zorgen te maken, want de GPS brengt je naar de mooiste plekjes. Zo ontdek je pas echt hoe mooi de Veluwe kan zijn. Optimaal genieten van de bossen, heuvels, modderpaden, heides, zandafgravingen en duinen. Dit zijn namelijk de ingredi├źnten van een actieve mountainbiketocht over de Veluwe.

Na een korte instructie over de mountainbike en de GPS kan je zelf op pad. Uiteraard ontvang je van ons ook een helm voor de veiligheid. De GPS wijst je hemelsbreed de weg, waardoor je zelf de keuze hebt om de fietspaden te volgen of echt de sensatie op te zoeken en "off-road" te gaan! Verdwalen kan niet, want ook al ben je misschien een blokje om gereden, de GPS blijft aangeven welke richting je aan moet houden.

Mountainbiken is beschikbaar op alle drie de locaties van de VeluweSpecialist. Kies dus zelf in welke omgeving je door de bossen wil scheuren. Kies bijvoorbeeld voor de Hoge Veluwe en de vele zandafgravingen in de buurt van Otterlo en Hoenderloo. Of kies voor de dichte bebossing in Garderen en combineer het met een middag klimmen in het Klimbos Garderen. Zo maak je jou actieve dagje uit compleet!

Het mountainbiken is geschikt voor verschillende groepssamenstellingen. Zo kan je het doen met een tweetjes, voor een familiedag, maar bijvoorbeeld ook met een bedrijfsuitje. En boek je online? Dan krijg je een gratis kop koffie of thee bij aankomst!

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • A. Goosenss: "Een van E bikes hield er helaas na een uur mee op maar een medewerker kwam meteen een andere fiets brengen waardo..."

  • Daphne Schepers: "Het was een mooie dag om te mountainbiken. Wat we erg vervelend vonden was dat onderweg de gps meermalen geen..."

  • Arie Imthorn: "Het positieve was dat het vriendelijk personeel was. Enkele zaken die op een negatieve manier mijn aandacht trok..."

  • Paul Koster: "Supervriendelijke medewerkers, prettig in de omgang. Wat ik een tegenvaller vond waren de hoeveelheid routes die ..."

  • G. Brouwer: "Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en goed materiaal."

  • H.G stuut: "Mooie fietsen en top omgeving, jammer dat een deel van de route geblokkeerd was door bomen. Maar zeker voor herha..."

  • Wout Kleibrink: "prima materiaal en vriendelijke medewerkers!"

  • L. Vermeij: "Super leuke activiteiten, gastvrijheid en goede begeleiding. We hebben er echt plezier mee gehad.. "

» Lees alle recensies