De Veluwe Specialist
GPS wandeltocht
GPS wandeltocht 1
GPS wandeltocht 2
GPS wandeltocht 3
GPS wandeltocht 4
Reserveren
vanaf 7.50 p.p.
8.3 uit 10 gebaseerd op 5 ratings. 5 recensies.
8,3 4.15
Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

GPS wandeltocht


Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Wil jij genieten van de Veluwe maar weet je niet goed waar je moet zijn? Doe dan de GPS wandeltocht bij een van de Veluwe Specialist locaties. Vanuit de dorpen Otterlo, Garderen en Hoenderloo ben je binnen enkele minuten midden in de Veluwse bossen. Aan de hand van de GPS loop je een route die je naar de beste plekjes van de Veluwe brengt. Verdwalen is hierdoor niet van toepassing dus je kan optimaal genieten van de omgeving.

De GPS wandeltocht is ook leuk te combineren met andere activiteiten. Zo is er speciaal voor de kinderen een speurneuzenuitje, hiermee loop je over de Veluwe en zijn de kinderen druk met de speurtocht. Daarnaast kan je vanuit Otterlo en Hoenderloo ook een kijkje nemen bij het bezoekerscentrum van de Hoge Veluwe. Entreetickets voor het Nationale Park zijn ook verkrijgbaar bij de Veluwe Specialist. En vanuit Garderen is het leuk om het Zandsculpturenfestijn te bezoeken.

Kortom, met de GPS wandeltocht van de Veluwe Specialist geniet je optimaal van de Veluwse bossen, heides en pitoreske dorpjes. Het is te combineren met andere activiteiten en je kan bijvoorbeeld de dag ook compleet maken met een lekkere lunch tussendoor. En boek je online? Dan krijg je bij aankomst een gratis kop koffie of thee.Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment gesloten.


» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • W. Ruiter: "De gps tocht was erg leuk. Zeker voor herhaling vatbaar. Deze week komen we terug voor de gps mountainbike rit. ..."

  • C. Versteeg: "Vriendelijk personeel, leuke activiteiten! Wij komen beslist terug."

» Lees alle recensies