De Veluwe Specialist
Klimmen
Klimmen 1
Klimmen 2
Klimmen 3
Klimmen 4
vanaf 15.00 p.p.
9 uit 10 gebaseerd op 2219 ratings. 2219 recensies.
9,0 4.5

Klimmen


Klimbos Garderen


Midden in de Veluwse bossen vindt u Klimbos Garderen. Klimbos Garderen maakt gebruik van een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent. Hierdoor is dit het veiligste klimbos van Nederland. Daarnaast vindt u op 25 meter hoogte het hoogste klimparcours van Nederland. U mag 2,5 uur gebruik maken van de verschillende parcoursen in het klimbos.

Toegankelijkheid
Om het klimbos te betreden moet je minimaal 1,20 meter lang zijn en mag je maximaal 120 kg wegen. Voor de kleine avonturiers onder ons die deze lengte nog niet hebben bereikt wordt het dus nog even wachten. Klimervaring is niet verplicht, uiteraard krijg je voordat je gaat klimmen een uitgebreide instructie van onze instructeurs. Kinderen onder de 13 jaar moeten worden begeleid door een volwassen persoon. Eén volwassenen (13 jaar of ouder) mag maximaal drie kinderen begeleiden. Wanneer er personen zijn die niet gaan klimmen, maar wel willen kijken zijn zij gratis van harte welkom.

Parcoursen
Het park bestaat uit zeven verschillende parcoursen met elk een eigen thema. Klimbos Garderen biedt voor verschillende leeftijden en niveaus een leuk en sportief dagje uit. De parcours bevinden zich op verschillende hoogtes, namelijk op 5 , 7, 10, 12, 18 en 25 meter hoog. Je kunt dus rustig beginnen om uiteindelijk de top te bereiken. De moeilijkheidsgraad varieert per parcours. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is Klimbos Garderen zeer geschikt. Op alle parcoursen zijn educatieve elementen aangebracht, zo leer je onderweg nog iets over het bos!

Kleding
Het is raadzaam om comfortabel zittende kleding te dragen en goed schoeisel. Lang haar dient opgestoken te worden.


Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment gesloten.


» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • Irene Mikkers: "Hele leuke activiteit voor jong en oud"

  • M Van Tol: "Het was niet voor ons allemaal weggelegd"

  • Sander Ancona: "Ondanks het koude weer en daardoor de gladde parcoursen hebben we een hele leuke ochtend gehad. We komen in de z..."

  • A Dool: "Het is een prachtig klimbos met veel uitdaging. De uitleg is prima en de jongens, beveiliging, leken me goed op de hoog..."

  • Koen Harteveld: "Een leuk afwisselend klimvos vriendelijke medewerkers top!"

  • O Feddema: "Leuk! Er waren leuke parcours en goede begeleiders! :)"

  • Wilfred Top: "Een prachtige plek om je een aantal uurtjes te vermaken.. Voor zowel jong en oud."

  • M Van Wilsem: "We zijn prettig ontvangen, hebben goede instructies gekregen en hebben een spannend en leuk avontuur beleefd. S..."

» Lees alle recensies