De Veluwe Specialist
Klimmen
Klimmen 1
Klimmen 2
Klimmen 3
Klimmen 4
vanaf 15.00 p.p.
9 uit 10 gebaseerd op 1969 ratings. 1969 recensies.
9,0 4.5

Klimmen


Klimbos Garderen


Midden in de Veluwse bossen vindt u Klimbos Garderen. Klimbos Garderen maakt gebruik van een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent. Hierdoor is dit het veiligste klimbos van Nederland. Daarnaast vindt u op 25 meter hoogte het hoogste klimparcours van Nederland. U mag 2,5 uur gebruik maken van de verschillende parcoursen in het klimbos.

Toegankelijkheid
Om het klimbos te betreden moet je minimaal 1,20 meter lang zijn en mag je maximaal 120 kg wegen. Voor de kleine avonturiers onder ons die deze lengte nog niet hebben bereikt wordt het dus nog even wachten. Klimervaring is niet verplicht, uiteraard krijg je voordat je gaat klimmen een uitgebreide instructie van onze instructeurs. Kinderen onder de 13 jaar moeten worden begeleid door een volwassen persoon. Eén volwassenen (13 jaar of ouder) mag maximaal drie kinderen begeleiden. Wanneer er personen zijn die niet gaan klimmen, maar wel willen kijken zijn zij gratis van harte welkom.

Parcoursen
Het park bestaat uit zeven verschillende parcoursen met elk een eigen thema. Klimbos Garderen biedt voor verschillende leeftijden en niveaus een leuk en sportief dagje uit. De parcours bevinden zich op verschillende hoogtes, namelijk op 5 , 7, 10, 12, 18 en 25 meter hoog. Je kunt dus rustig beginnen om uiteindelijk de top te bereiken. De moeilijkheidsgraad varieert per parcours. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is Klimbos Garderen zeer geschikt. Op alle parcoursen zijn educatieve elementen aangebracht, zo leer je onderweg nog iets over het bos!

Kleding
Het is raadzaam om comfortabel zittende kleding te dragen en goed schoeisel. Lang haar dient opgestoken te worden.

TIP:
Durf jij het ook aan om te komen Halloween Klimmen? Op 20, 21, 27 en 28 oktober wordt het klimbos omgetoverd tot een griezelbos. Lees hier meer.

Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment gesloten.
Bel tussen 09:30 en 17:30 uur: 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of mail ons!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • Rutger De koning: "Ik ben met mijn twee dochters, 10 en 12, geweest, fantastische middag gehad, we komen zeker nog een keer teru..."

  • Y Ozdemir: "Dit was een van de leukste outdoor activiteiten die ik ooit heb gedaan. Het park had veel opties qua parcours en uit..."

  • LM De Haan: "Super leuke dag gehad! Vriendelijk ontvangst bij de receptie. Duidelijke en snelle instructie, genoeg personeel inz..."

  • G van Keulen: "Super leuk en enthousiaste medewerkers, goede uitleg en leuke parcours! Wij komen terug!!"

  • G. Brons: "-----"

  • R Verbruggen: "Super leuk om te doen met de kinderen. Je moet alleen niet bang uitgevallen zijn"

  • Wilma Van de Krol: "Superdag gehad! Top!"

  • Daan Fousert: "Samen met mijn kleinkinderen heerlijk genoten!"

» Lees alle recensies