De Veluwe Specialist
Klimmen
Klimmen 1
Klimmen 2
Klimmen 3
Klimmen 4
vanaf 16.50 p.p.
9 uit 10 gebaseerd op 2281 ratings. 2281 recensies.
9,0 4.5

Klimmen


Klimbos Garderen


Midden in de Veluwse bossen vindt u Klimbos Garderen. Klimbos Garderen maakt gebruik van een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent. Hierdoor is dit het veiligste klimbos van Nederland. Daarnaast vindt u op 25 meter hoogte het hoogste klimparcours van Nederland. U mag 2,5 uur gebruik maken van de verschillende parcoursen in het klimbos.

Toegankelijkheid
Om het klimbos te betreden moet je minimaal 1,20 meter lang zijn en mag je maximaal 120 kg wegen. Voor de kleine avonturiers onder ons die deze lengte nog niet hebben bereikt wordt het dus nog even wachten. Klimervaring is niet verplicht, uiteraard krijg je voordat je gaat klimmen een uitgebreide instructie van onze instructeurs. Kinderen onder de 13 jaar moeten worden begeleid door een volwassen persoon. Eén volwassenen (13 jaar of ouder) mag maximaal drie kinderen begeleiden. Wanneer er personen zijn die niet gaan klimmen, maar wel willen kijken zijn zij gratis van harte welkom.

Parcoursen
Het park bestaat uit zeven verschillende parcoursen met elk een eigen thema. Klimbos Garderen biedt voor verschillende leeftijden en niveaus een leuk en sportief dagje uit. De parcours bevinden zich op verschillende hoogtes, namelijk op 5 , 7, 10, 12, 18 en 25 meter hoog. Je kunt dus rustig beginnen om uiteindelijk de top te bereiken. De moeilijkheidsgraad varieert per parcours. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is Klimbos Garderen zeer geschikt. Op alle parcoursen zijn educatieve elementen aangebracht, zo leer je onderweg nog iets over het bos!

Kleding
Het is raadzaam om comfortabel zittende kleding te dragen en goed schoeisel. Lang haar dient opgestoken te worden.


Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • Garnt Robbe: "Was super goed begeleid. Ga zo door!! "

  • JFM Judith Teeling: "Heel leuke dag gehad in Garderen. Leuk ontvangst, goede uitleg en een gratis kop koffie omdat we zo dapper ..."

  • M.C. van den Haak: "We hebben een fantastische ochtend gehad. Eerst een goede instructie op een ontspannen manier, waarna we zel..."

  • Danila Battjes: "We hebben een leuke tijd beleeft. Het vriendelijke personeel, de duidelijke uitleg en de snelle hulp mocht je e..."

  • Charlotte Bohncke: "Wij hebben er genoten van ons avontuur in het Klimbos. verschillende routes en voor ieder wat wils. De medew..."

  • L.I. Linde Jelsma: "Erg leuk en prettig parcours, de discover router met de fiets vond ik echt een uitdaging zeker na al 2 uur t..."

  • Ajc Van bemmel: "erg leuk, spannend en lekker hoog, appie B."

  • I Wassen: "Hele leuke activiteit voor jong en oud, met voldoende uitdaging en afwisseling."

» Lees alle recensies