De Veluwe Specialist
Klootschieten
Klootschieten 1
Klootschieten 2
Klootschieten 3
Klootschieten 4
vanaf 7.50 p.p.
8.6 uit 10 gebaseerd op 11 ratings. 11 recensies.
8,6 4.3
Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Klootschieten


VeluweSpecialist Garderen


Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

Klootschieten is een oeroude sport die ontstaan is in De Achterhoek. Je speelt dit spel in teams en het is de bedoeling om de route in zo weinig mogelijk worpen af te leggen. Het team met het minst aantal worpen is de winnaar. Klootschieten is een boswandeling met wedstrijdelement, waar iedereen, jong en oud, sportief of niet, aan mee kan doen. Bij de Veluwe Specialist huur je hiervoor de benodigde materialen, waarna je zelf op pad gaat. Je ontvangt een route, uitleg, scorebordjes en natuurlijk de kloten! Uiteraard hebben we afsluitend een korte prijsuitreiking met een prijsje voor het winnende team!

Op zoek naar een dagvullend programma? Het klootschieten is ook te combineren met klimmen in Klimbos Garderen of bijvoorbeeld het E-steppen en E-Loopfietsen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Boek de activiteit nu online en ontvang gratis een kop koffie of thee voor vertrek!

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • T Kieftenburg: "Het was heel leuk. Goed voor elkaar."

  • MIrjam De Jong-Koopman: "Klootschieten met 10 personen: 10x 7,50= 75€ - prijstechnisch: belachelijk hoog voor twee balletjes ..."

  • Jindra Folders: "Fantastische dag gehad, goed ontvangst, lekker lunchpakket en prettige uitleg over het klootschieten."

  • Marcel van de Heuvel: "Ben zeeer tevreden op jullie en goed respect voor doven mensen"

  • Reina Noordergraaf: "Wij zijn wezen klootschieten, wij waren erg aan het zoeken hoe de paatjes liepen. Berhard en onevrhard. We ..."

  • W. Steinz: "Ik had een vraag om alleen kloten te kunnen lenen/huren zonder verder gebruik van routes of andere faciliteiten. Dit..."

  • E. Meerman: "Is goed georganiseerd,we hebben het allemaal naar onze zin gehad,nogmaals dank.met vriendelijke groet:E.Meerman..."

  • Charlotte Versteegh: "Leuke activiteit in een mooie omgeving (klootschieten). Wel vond ik de prijs die wij betaald hebben (20 ki..."

» Lees alle recensies