De Veluwe Specialist
Mini Cooper
Mini Cooper 1
Mini Cooper 2
Mini Cooper 3
Mini Cooper 4
vanaf 135.00 p/st.
8.9 uit 10 gebaseerd op 30.5 ratings. 30.5 recensies.
8,9 4.45

Mini Cooper


VeluweSpecialist Garderen


Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper uit de jaren `70/`80. Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging...? Juist...
Rijden in een klassieke Mini Cooper is pure nostalgie. Na een korte instructie ga je op pad aan de hand van een roadbook dat je langs de mooiste plekjes van de Veluwe leidt. De “minibar” achterin is gevuld met mini-snacks en drankjes. Tijdens de tocht kunnen jullie hier vrij gebruik van maken.

Kippenrally; Sinds 2017 hebben wij de Kippenrally, een mooie tocht door de gehele gemeente Barneveld. Onderweg moet je verschillende rebussen oplossen bij heel veel leuke locaties die je onderweg tegenkomt. Je kunt bij de reservering aangeven of je voor de kippenrally wilt kiezen.

Je huurt de Mini Cooper altijd voor een dagdeel of een hele dag. Het ochtend en middagblok hebben een standaardroute van 50 km. Als je besluit om de Mini een hele dag te huren dan krijg je standaard een 85 km route mee. Het is mogelijk om dit tijdens het boekingsproces te upgraden naar een langere route van 85 km bij de ochtend/middag huur en bij een hele dag huren is het mogelijk om te upgraden naar de 100 km route.

Het mini rijden nog leuker maken? Combineer het dan met een lunchpakket, bezoek aan het Veluws Zandsculpturenfestijn of Speelpark het Maisdoolhof in Voorthuizen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen.

* Let op: Je moet minimaal 3 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B. Wij hanteren € 500,00 borg per Mini. Daarnaast voor iedere extra Mini komt er een borgbedrag van € 100,00 per Mini bij. De borg kan in de winkel gepind worden. Er mogen maximaal 3 volwassenen, of 2 volwassenen en 2 kinderen, mee in een Mini!

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • Margriet Hop: "We hebben een superleuke dag gehad. Met een facebookactie hadden we een dagje toeren met een mini cooper cabrio ..."

  • Chris van den Hoek: "We hebben een hele leuke dag gehad! Het was vooral erg fijn dat je bij de stops waar je de rebussen op moes..."

  • D.A. v.d.Pas: "de technische staat van de auto was matig. Slecht sluitende deuren ,aandrijving of motorophanging duidelijk hoorb..."

  • T. Haverkort: "Leuke rit door schitterende omgeving en gezellig betrokken personeel. Let op de huurvoorwaarden bij aankomst (je..."

  • G.J. Vrieling: "Het rijden in de Mini was een hele leuke ervaring. Bij ontvangst kregen we een kop koffie aangeboden, waarna we ..."

  • S.N. Westmaas: "Was super om te doen en ook goed georganiseerd. "

  • J. Buijnink: "Super dag gehad in een Mini Cooper Personeel is heel vriendelijk"

  • Karin Kos-Nieman: "Wat een chaos bij binnenkomst , het leek er niet op of je welkom was bij je activiteit. Na wachten konden we ..."

» Lees alle recensies