De Veluwe Specialist
Mountainbiken
Mountainbiken 1
Mountainbiken 2
Mountainbiken 3
Mountainbiken 4
vanaf 19.50 p.p.
8.5 uit 10 gebaseerd op 33 ratings. 33 recensies.
8,5 4.25
Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Mountainbiken


VeluweSpecialist Garderen


Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

Na een korte instructie over de mountainbike en de GPS is het tijd om te gaan. Uiteraard ontvang je van ons ook een helm voor de veiligheid. De mountainbike is ideaal om te genieten van de prachtige omgeving! Bossen, heide, heuvels, modderpaden, zandafgravingen en duinen zijn de ingrediënten van deze actieve tocht.

In de GPS hebben wij verschillende routes voor je voorgeprogrammeerd. Wanneer je deze volgt kom je gegarandeerd langs de mooiste plekjes van de Veluwe. De GPS wijst je hemelsbreed de weg, waardoor je zelf de keuze hebt om de fietspaden te volgen of écht de sensatie op te zoeken en "off-road" te gaan! Verdwalen kan niet, want ook al ben je misschien een blokje om gereden, de GPS blijft aangeven welke richting je aan moet houden. Zo is het ook mogelijk even van de route af te wijken voor een korte pauze, of gewoon om een stukje af te snijden! Na afloop kunt u genieten van een welverdiend drankje in ons Fietscafé.

Op zoek naar een dagvullend programma? Het mountainbiken is ook te combineren met klimmen in Klimbos Garderen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Reserveer deze fietsen nu online en ontvang gratis een kop koffie of thee voor vertrek.


Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • A. Goosenss: "Een van E bikes hield er helaas na een uur mee op maar een medewerker kwam meteen een andere fiets brengen waardo..."

  • Daphne Schepers: "Het was een mooie dag om te mountainbiken. Wat we erg vervelend vonden was dat onderweg de gps meermalen geen..."

  • Arie Imthorn: "Het positieve was dat het vriendelijk personeel was. Enkele zaken die op een negatieve manier mijn aandacht trok..."

  • Paul Koster: "Supervriendelijke medewerkers, prettig in de omgang. Wat ik een tegenvaller vond waren de hoeveelheid routes die ..."

  • G. Brouwer: "Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en goed materiaal."

  • H.G stuut: "Mooie fietsen en top omgeving, jammer dat een deel van de route geblokkeerd was door bomen. Maar zeker voor herha..."

  • Wout Kleibrink: "prima materiaal en vriendelijke medewerkers!"

  • L. Vermeij: "Super leuke activiteiten, gastvrijheid en goede begeleiding. We hebben er echt plezier mee gehad.. "

» Lees alle recensies