De Veluwe Specialist
Tandemtocht
Tandemtocht 1
Tandemtocht 2
Tandemtocht 3
Tandemtocht 4
Reserveren
vanaf 25.00 p.p.
8.6 uit 10 gebaseerd op 20 ratings. 20 recensies.
8,6 4.3
Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Tandemtocht


Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Een normale fiets huren te standaard? Kies dan voor een tandem, een van de meest gezellige manieren om rond te fietsen over de Veluwe. Probeer er eerst samen zonder problemen op te komen, je zult merken dat dit niet altijd even makkelijk gaat. Maar dit brengt gelijk veel hilariteit met zich mee. Degene voorop stuurt en remt en degene achterop wijst je de weg met de kaart, echt teamwork dus.

Je kan tandems huren bij alle drie de Veluwe Specialist locaties. Hiervandaan ben je al binnen enkele minuten tussen de bossen of heidevlaktes. De routes zijn gemaakt en gaan door de mooie Veluwse natuur en langs leuke bezienswaardigheden. Zo kan je vanuit Hoenderloo en Otterlo langs Kasteel Hoekelum of Radio Kootwijk fietsen. En vanuit Garderen kan je een kijkje nemen in het kleinste stadje van de Benelux, Staverden.

Bij het huren van de tandems kan je zelf kiezen uit een van de (gratis) routes. Een leuke tandemroute over de Veluwe is ook te cominberen met andere activiteiten van de Veluwe Specialist. Zo kan je het in Garderen combineren met klimmen in het Klimbos Garderen. Of gebruik de tandems in de ochtend geniet van een lekkere lunch onderweg en probeer de grappige E-steps in de middag. Dit maakt het dagje uit op de Veluwe compleet! En boek je online? Dan krijg je bij aankomst gratis een kop koffie of thee.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • henk snellen: "beetje oude slecht onderhouden fietsen"

  • JJ Doldersum: "We hebben met Pinksteren erg genoten van de fietstocht met heerlijk weer. Een van de tandems was helaas kapot, m..."

  • T Wehrung: "We zijn in mei '18 geweest met 2 tieners. De medewerkers waren zeer vriendelijk. De fietsen waren prima in orde. A..."

  • C. van Rijn: "De ouderkind tandem was een prima fiets mankeerde niets aan. Maar over de gewone tandem zijn we niet te spreken..."

  • A. Korporaal: "Prima adres om een fiets of ander vervoermiddel te huren. Vriendelijk personeel die beschikt over kennis van zak..."

  • R van Dieren: "Het was geen activiteit. Het was een huurtandem. Personeel was niet erg technisch. Tandem had zijn beste tijd ge..."

  • Familie van Lith: "Super dag gehad. Met name dankzij boer Gijs en zijn vrouw. Leuke spellen en de escaperoom gedaan! "

  • R Treur: "Leuke tandemtocht, alleen de zadels van de tandem mogen wel worden vernieuwd! "

» Lees alle recensies