De Veluwe Specialist
Tandemtocht
Tandemtocht 1
Tandemtocht 2
Tandemtocht 3
Tandemtocht 4
Reserveren
vanaf 25.00 p.p.
8.8 uit 10 gebaseerd op 13.5 ratings. 13.5 recensies.
8,8 4.4
Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Tandemtocht


Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo

Een normale fiets huren te standaard? Kies dan voor een tandem, een van de meest gezellige manieren om rond te fietsen over de Veluwe. Probeer er eerst samen zonder problemen op te komen, je zult merken dat dit niet altijd even makkelijk gaat. Maar dit brengt gelijk veel hilariteit met zich mee. Degene voorop stuurt en remt en degene achterop wijst je de weg met de kaart, echt teamwork dus.

Je kan tandems huren bij alle drie de Veluwe Specialist locaties. Hiervandaan ben je al binnen enkele minuten tussen de bossen of heidevlaktes. De routes zijn gemaakt en gaan door de mooie Veluwse natuur en langs leuke bezienswaardigheden. Zo kan je vanuit Hoenderloo en Otterlo langs Kasteel Hoekelum of Radio Kootwijk fietsen. En vanuit Garderen kan je een kijkje nemen in het kleinste stadje van de Benelux, Staverden.

Bij het huren van de tandems kan je zelf kiezen uit een van de (gratis) routes. Een leuke tandemroute over de Veluwe is ook te cominberen met andere activiteiten van de Veluwe Specialist. Zo kan je het in Garderen combineren met klimmen in het Klimbos Garderen. Of gebruik de tandems in de ochtend geniet van een lekkere lunch onderweg en probeer de grappige E-steps in de middag. Dit maakt het dagje uit op de Veluwe compleet! En boek je online? Dan krijg je bij aankomst gratis een kop koffie of thee.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Bekijk groepsuitjes
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment gesloten.


» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • Familie van Lith: "Super dag gehad. Met name dankzij boer Gijs en zijn vrouw. Leuke spellen en de escaperoom gedaan! "

  • R Treur: "Leuke tandemtocht, alleen de zadels van de tandem mogen wel worden vernieuwd! "

  • J.K. Wolters: "Jammer dat de zadels van de tandems zo slecht (hard) zijn."

  • M. Barnhoorn: "Erg goed geholpen en erg leuk om te doen,"

  • H.V. Boerma: "Gezellige ontvangst met koffie en behulpzaam personeel. Fijn om advies te krijgen over de knooppuntenroute. De med..."

  • S. de Jager: "Goede afwikkeling van de boeking en uitstekende dienstverlening! Geholpen met het uitstippelen van de route tot op..."

  • Hanneke van den Hooven: "We vonden de tandems matig, zadels waren keihard en de remmen functioneerden niet goed. De tocht zelf w..."

» Lees alle recensies