De Veluwe Specialist
Twizy Tour
Twizy Tour 1
Twizy Tour 2
Twizy Tour 3
Twizy Tour 4
vanaf 45.00 p/st.
8.7 uit 10 gebaseerd op 22.5 ratings. 22.5 recensies.
8,7 4.35

Twizy Tour


VeluweSpecialist Garderen


Elektrisch rijden ervaren? Stap dan in de unieke Twizy, zoef geruisloos weg en geniet onderweg van de prachtige natuur op de Veluwe. Dat is de Twizy Tour!

Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

De Renault Twizy is een volledig elektrische auto. Het rijden is dan ook totaal anders dan je gewend bent. Niet een ronkende motor, maar geruisloos starten. Geen gewone deuren, maar vleugeldeuren en een boordcomputer. Niet naast, maar achter elkaar plaatsnemen. Een unieke beleving met gegarandeerd aandacht onderweg!
De route brengt je langs de mooiste plekken op de Veluwe. Wat dacht je van het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland, een uitzicht op 30 meter hoogte of een bezoek aan het kleinste stadje van de Benelux, Staverden!

Het is mogelijk om de Twizy in de ochtend, middag of de hele dag te huren. Op zoek naar een dagvullend programma? Het Twizy rijden is ook te combineren met klimmen in Klimbos Garderen, een bezoek aan het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen of het Speelpark & Maisdoolhof in Voorthuizen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Reserveer de Twizy's nu online en ontvang gratis een kop koffie of thee voor vertrek.

* Let op: Je moet minimaal 3 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B. Wij hanteren € 200,00 borg per reservering. Deze borg kan vooraf in de winkel gepind worden. De Twizy is te boeken van april tot en met oktober.


Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • L Hiemstra: "Ontbreekt gedegen kennis van stukken die getekend moeten worden wordt gezien als bijzaak. Stukken kloppen ook nog..."

  • Arnold Versteeg: "Opmerkingen: De Twizy had best even gewassen kunnen worden. Voorruit vies en bagagebak te vies om daar bijv...."

  • D. van Ginderen: "Leuke rit met uitgezette route. Vriendelijk personeel met uitvoerige uitleg."

  • W. van Ee: "De twizy tour was erg leuk! We kregen een goede uitleg door de medewerkers over de auto, zodat we wisten hoe het all..."

  • Irma klaassen: "We werden leuk ontvangen en kregen een goede uitleg over de twizy, op weg met een mooie route van 50 km. Het was..."

  • Deon Nugteren: "Enorm goed ontvangen door de medewerkers en het was een ontzettend leuke dag! Deze organisatie (en medewerkers) ..."

  • F. Deurloo: "Leuke tour en duidelijke route beschrijving!"

  • M.G. Goedhart: "Mooie route met de Renault Twizy gereden. Voor herhaling vatbaar. Goede uitleg vooraf! "

» Lees alle recensies