De Veluwe Specialist
Walking Dinner
Walking Dinner 1
Walking Dinner 2
Walking Dinner 3
Reserveren
vanaf 39.50 p.p.
7.5 uit 10 gebaseerd op 60 ratings. 60 recensies.
7,5 3.75
Mogelijk in: Garderen, Hoenderloo

Walking Dinner


Mogelijk in: Garderen, Hoenderloo

Neem je familie, vrienden, buren of collega’s een gezellig avondje mee uit eten. Maar niet op de normale manier. Nee, jullie dineren in twee of drie verschillende restaurants!

Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Aan de hand van een mooie route rondom het dorp Garderen vinden jullie de weg naar verschillende restaurants in de omgeving. Het is elke keer weer een verrassing waar jullie uitkomen!

In het eerste restaurant heb je de keuze uit meerdere voorgerechten. In restaurant twee zijn er verschillende hoofdgerechten beschikbaar en indien mogelijk sluit je af bij de beste ijssalon uit de regio om hier te genieten van het toetje. Wanneer de ijssalon gesloten is ontvang je het toetje al in het tweede restaurant.

Het Walking Dinner is te combineren met diverse middagactiviteiten, zoals E-steppen, Loopfietsen of Klootschieten. Heb je iets anders in gedachten dan kan je uiteraard altijd even contact opnemen met ons!

Het Walking Dinner is ook een geschikte activiteit voor grote groepen!

* Let op: Drankjes bij verschillende restaurants zijn nog niet inbegrepen in de prijs. Dit is eventueel later bij te boeken.

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment gesloten.


» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen