De Veluwe Specialist
WILD interactieve speurtocht
WILD interactieve speurtocht 1
WILD interactieve speurtocht 2
WILD interactieve speurtocht 3
WILD interactieve speurtocht 4
vanaf 6.25 p.p.
9 uit 10 gebaseerd op 4 ratings. 4 recensies.
9,0 4.5
Mogelijk in: Garderen, Hoenderloo, Otterlo

WILD interactieve speurtocht


VeluweSpecialist Garderen


WILD interactieve speurtocht!
Garderen is een historisch dorp en de toren van de grote kerk was vroeger een baken voor de Zuiderzee. In die tijd waren er alleen maar prachtige stukken heide en af en toe een schaapsherder met zijn kudde. Pas later werden er bomen geplant en werd Garderen het oerbos van Nederland.

Nu in 2018 zie je dezelfde bomen nog in het dorp staan, maar dan door een kunstenaar bewerkt. Prachtige, uitgekerfde beelden van dieren die op de Veluwe leven. Jullie gaan in en rondom het Veluwse dorp Garderen op zoek naar het wild. Terwijl je rondloopt krijg je 20 vragen en opdrachten op je smartphone te zien via onze Veluwe Game App. Denk bijvoorbeeld aan foto- en video-opdrachten. En na afloop kun je precies zien hoe het met je natuurkennis gesteld is. Een superleuke activiteit om samen met kinderen te doen! Of daag je vrienden en familie eens uit voor deze gewaagde speurtocht. Gezellig met z’n tweeën kan natuurlijk ook!

Als je de film WILD in de bioscoop hebt gezien, heb je misschien wel een beetje een voorsprong. Misschien een idee om nog even snel te gaan? Deze interactieve wildspeurtocht is helemaal van deze tijd. En Garderen en de Veluwe zijn zo mooi dat dit sowieso een onvergetelijk uitje wordt!

Deze interactieve speurtocht duurt 2 uur en kost € 12,50 voor volwassenen en € 6,25 voor kinderen tot 12 jaar. Tot 4 jaar is het zelfs gratis. Reserveer direct online en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

LET OP!
Je gebruikt bij deze activiteit je eigen smartphone. Heb je een iPhone? Dan moet dit minimaal een iPhone 5 zijn met iOS9. Heb je een ander merk telefoon? Dan moet je toestel minimaal uit het jaar 2015 komen. Zorg dat de batterij van je telefoon vol is of neem eventueel een powerbank mee.

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen

Recensies en reacties


  • L. Vermeij: "Super leuke activiteiten, gastvrijheid en goede begeleiding. We hebben er echt plezier mee gehad.. "

» Lees alle recensies