De Veluwe Specialist

Bereikbaarheid


De VeluweSpecialist is gevestigd in drie gezellige Veluwse dorpen. Hierdoor zijn wij bereikbaar over de gehele Veluwe en kan je altijd bij de VeluweSpecialist terecht voor bijvoorbeeld een fietstocht met de familie. Ondanks de mooie ligging midden in de natuur zijn de dorpen goed bereikbaar, voor zowel eigen vervoer en openbaar vervoer. Voor het noorden van de Veluwe kan je terecht in Garderen en voor het zuiden van de Veluwe en Het Nationale Park De Hoge Veluwe kan je terecht bij de VeluweSpecialist in Hoenderloo en Otterlo.

Bereikbaarheid Garderen


Garderen ligt centraal in Nederland waardoor je vanuit heel Nederland gemakkelijk Garderen kan bereiken. Binnen enkele minuten ben je op de snelweg A1, waardoor je binnen een aantal kilometers in het oosten van Nederland of in Amsterdam bent. Daarnaast is Garderen met het openbaar vervoer ook goed bereikbaar, de meeste omliggende dorpen en steden hebben namelijk een NS station. Vanuit die dorpen en steden rijden er meerdere lijnbussen door Garderen. Lijnbussen 112 en 107 rijden door het centrum van Garderen waar de VeluweSpecialist winkel ook is gevestigd, en met een overstap ben je ook al binnen een half uur bij het station Apeldoorn. Al met al is Garderen dus op meerdere manieren te bereiken en vanuit Garderen is het leuk om met verschillende vervoersmiddelen de omgeving te verkennen. Zo kan je het noorden van de Veluwe verkennen met een klassieke Mini Cooper of een elektrische tweezitter. Maar een rondje op de E-step is ook erg leuk!

Bereikbaarheid Hoenderloo


Eén van de drie ingangen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is in Hoenderloo. Dit betekend dat je hiervandaan gemakkelijk het park kan betreden maar dit betekend ook dat dit dorp goed bereikbaar is. Met de auto ben je vanaf de A1 bij Apeldoorn al binnen een kleine tien minuten in Hoenderloo, en ook vanaf de A50 ben je binnen 10 minuten midden in het dorp. Met het openbaar vervoer is Hoenderloo alleen te bereiken met verschillende lijnbussen. Vanaf het NS treinstation in Arnhem ben je met ruim een half uur in Hoenderloo als je met lijnbus 105 richting Barneveld gaat. En in een klein half uur ben je met lijnbus 108 vanuit Apeldoorn in het centrum van Hoenderloo. Vanuit Hoenderloo kan je gemakkelijk het zuiden van de Veluwe ontdekken, dit is erg leuk met een van de vervoersmiddelen van de VeluweSpecialist. Hiermee verken je de Veluwe op een leuke manier en kan je ook nog Het Nationale Park bezoeken.

Bereikbaarheid Otterlo


Ook in Otterlo bevind zich één van de ingangen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, hierdoor is het dorp en het park erg goed bereikbaar. Otterlo ligt centraal in Nederland en van de A1 en A12 ben je binnen enkele minuten in het centrum van Otterlo. Vanuit de steden Apeldoorn, Arnhem en Amersfoort ben je met de auto dus al snel in Otterlo. Daarnaast kan je vanuit deze steden ook gemakkelijk met de lijnbussen Otterlo bereiken. Lijnbus 108 en lijnbus 105 rijden namelijk allebei elk uur langs Otterlo. De omgeving van Otterlo verken je het beste per fiets of ander leuk vervoersmiddel. De VeluweSpecialist is midden in het dorp gevestigd en hiervandaan ben je al snel midden in de bossen of op de heidevlaktes. Ook kan je heel gemakkelijk Het Nationale Park bezoeken met verschillende vervoersmiddelen, entreetickets voor het park zijn daarbij ook verkrijgbaar bij de VeluweSpecialist.
Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen