De Veluwe Specialist

Fietsroutes op de Veluwe


De Veluwe staat bekend om haar diverse en mooie fietsroutes. Wij hebben de mooiste fietsroutes van de Veluwe voor je uitgezocht en delen dit graag met jou. Er zijn tientallen knooppunten op de Veluwe waar je heerlijk doorheen kan fietsen of een gezellige tussenstop kan maken. Aan de hand van deze knooppunten kan je dus prachtige fietsroutes samenstellen waarbij je in alle rust kan genieten van een van de mooiste gebieden van Nederland.

Op de Veluwe is er voor iedereen een leuke fietsroute. Ook al hou je van natuur, Nederlandse geschiedenis of (ouderwetse) architectuur, voor alles is er wel een leuke fietsroute op de Veluwe. Wij hebben de tien leukste fietsroutes op een rijtje gezet. Deze zijn heel gemakkelijk te fietsen met het bikepointer systeem. Hierbij kies je de leukste plekjes uit en zo krijg je een fietsroute op maat. Hierdoor kunnen er ook verschillende thema's gecombineerd worden en kan je bijvoorbeeld genieten van prachtige natuur en de leuke kastelen.

Vanaf de VeluweSpecialist vestigingen in Garderen, Hoenderloo en Otterlo zijn deze fietsroutes ideaal te starten. Dit is namelijk midden op de Veluwe tussen alle knooppunten in. Huur hier een E-bike of normale versnellingsfiets en geniet van de Veluwe met een prachtige fietstocht. Een keer iets anders dan fietsen? Probeer dan eens de leuke retro scooters van de VeluweSpecialist of de grappige loopfietsen en E-steps, hiermee kan je ook de prachtige routes over de Veluwe rijden. Hieronder hebben wij de tien mooiste fietsroutes van de Veluwe toegelicht en je krijgt ze gratis mee bij het huren van een fiets of een van de andere (unieke) vervoersmiddelen.

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen