Specialist
  • Buitenrit te Paard
  • Buitenrit te Paard
  • Buitenrit te Paard
  • Buitenrit te Paard
  • Buitenrit te Paard
  • Buitenrit te Paard

Maak een buitenrit te Paard op de Veluwe

De Veluwe is prachtig om per paard te verkennen. De Veluwe heeft ruim 500km aan ruiterpaden. Bij ontvangst in de manege ontmoet u uw viervoeter van vandaag. U rijdt een prachtige buitenrit samen met een gids, die zorgt dat alles op uw eigen tempo gaat. Bent u een ervaren "draver" dan zal de begeleider een tandje bijzetten, maar wilt u rustig genieten van de mooie natuur, dan kan dat natuurlijk ook!

Ook onervaren ruiters kunnen prima mee op een buitenrit. De paarden zijn het gewend en de gids zorgt ervoor dat dier en mens zich op hun gemak voelen.

Wilt u langer dan twee uur rijden? Dat is geen probleem. De extra kosten bedragen € 17,50 per persoon per uur.

€ 37 ,50 p.p.

Min. besteding: € 75,00
Tijdsduur: 2 uur

Foto's

Klik op de foto om te vergroten

Lees recensies

Recensies Buitenrit te Paard

Kim Weelink:
Gisteren een hele mooie paardrijtocht gemaakt bij Manege van de Veluwe Specialist. Een erg leuke ervaring, zelfs voor ons als beginners. Hartelijke ontvangst op de manege en uitstekende begeleiding. Een aanrader!
Theo Koenders:
Beide dochters hebben een prima middag genoten. Helaas was tijdstip 13.00 uur niet bekend bij manege. Buitenrit is om 14.30 uur van start gegaan. Prima begeleiding. Voor herhaling vatbaar.
M Karsten:
Voor onze dochters hadden wij een buitenrit geboekt met een paard. Na een goede uitleg van een zeer vriendelijke medewerker (Albert) gingen de meiden een buitenrit door het bos maken, Ze vonden het geweldig!!!!
C van Klingeren:
Ik vond het een erg leuke ervaring mooi gebied alleen jammer niet door het water gereden want dat was de periode niet kregen we te horen. Terwijl anders staat aan gegeven. Er was tijdens de rit weinig heuvels. Ondanks dat we iemand mee hadden die niet in galop wou. Hebben we toch even op een grasveld mogen galopperen en de zandheuvel opgelopen dat vond ik heel erg gaf om te hebben gedaan. Het is een hele ervaring
M. Dupont:
Ondanks de bewolking was het een zeer geslaagde dag!
N J Kraszewski:
Vanwege het slechte weer hebben wij onze activiteit twee keer verzet. Dit bleek gelukkig geen enkel probleem, goede service!
AH :
Het was super! Het regende pijpenstelen, omdat we toch al nat waren zijn we ook nog door het water gereden (meerdere keren). Fijne paarden, goede begeleiding. Aanrader.
Y Bredewout:
Een dagje weg, op een paard, omdat ik een weddenschapje verloren had. Maar ik heb als beginnende ruiter erg genoten van de activiteit. Het ontvangst was meteen goed; ze wisten van onze komst. We mochten meehelpen de paarden te zadelen en het was ook goed als je het niet wilde; genoeg meiden die dit wel leuk vonden. De buitenrit was heerlijk! Zelfs in draf geweest! een super ervaring! Bedankt Veluwe specialist!
Timmerman:
heerlijke rit te paard gemaakt op de Veluwe. Zeker voor herhaling vatbaar.
Roos Bertens:
Ik en mijn vriend hebben een super leuke dag gehad op de manege. Ondanks dat mijn vriend nog nooit op een paard had gezeten is het hem gelukt om in het bos zelfstandig te draven en zelfs een galopje te maken. Onze begeleider paste zich goed aan ons aan door ons eerst even in de bak te laten rijden en om mijn vriend eerst instructies te geven. De paarden waar we op zaten waren erg lief en rustig. Ik voelde me er erg vertrouwd op. We hebben het zo naar ons zin gehad dat we er nu al over na denken om van de zomer weer een ritje te komen maken!
Y van de Riet:
Ja, een buitenrit in een mooie omgeving!
D. Koeman:
Het buitenritje ter paard was echt hartstikke leuk!
H. Huisman:
Ja, leuk! Enthousiaste medewerkers van de manege. Duidelijke uitleg en niks is teveel gevraagt.
L. de Ruiter:
Mijn broertje en mijn moeder hebben erg van genoten. Hoewel het weer niet lenteachtig te noemen was (3 graden Celsius) hebben wij een fijne tijd gehad; een tijd om niet te vergeten.
AJ Steenkamp:
Erg goede begeleiding bij het paard rijden. Goede uitleg van het gebied!
W.J. Snellen:
Ondanks de snijdende kou een hartverwarmend ontvangst bij de Manege voor een buitenrit te paard. Na een goede instructie konden dochter en vriendin samen naar buiten. Gezellige meid, die Anneke.
QM Kerkhof:
Wij hebben ons enorm vermaakt. Zeer vriendelijke en enthousiaste begeleiding.Duidelijke uitleg en er wordt echt de tijd genomen voor je.. De buitenrit was heerlijk en is zeker aan te raden..!!!! In een woord: DOEN...!!!!! groetjes Quido en Shirley
i.c. van den burg:
Onder enthousiaste begeleiding van Anneke hebben mijn dochter van 8 en ik een fantastische buitenrit gemaakt. De Veluwe in herfstkleuren is onvergelijkbaar.
Sonneveld:
Ik heb samen met mijn dochter een heerlijke buitenrit gemaakt. Albert heeft ons bijzonder leuk rondgeleid. Helaas ben ik van het paard gevallen en moet het nu doen met een gebroken rugwervel. Heel erg jammer maar niets aan te doen. Van jullie kant was de organisatie prima.
van Hunen:
Het was een super leuke en gezellige ochtend. Op de manega waren ze spontaan en vriendelijk. En ook tijdens de rit werd er veel verteld. De paarden waren rustig en betrouwbaar. Er was genoeg variatie tijdens de rit. Zeker een aanrader voor iedereen!
Reijmers:
Buitenrit te paard op de Veluwe; echt een aanrader! Heerlijk gereden door de bossen en zelfs door het water! Wat is de Veluwe toch mooi... Ook zeer geschikt voor beginners!
Reactie van de Veluwe Specialist:

Dank voor uw leuke reactie en dat u die met iedeer wil delen, wij zeggen het voort!
Verhoeks:
Ja, het was een superleuke rit!
K. Wagenaar:
Voor onze trouwdag hebben we een buitenrit door het bos op de Veluwe te paard gemaakt. Het gevoel van vertrouwen dat de begeleidster ons gaf, de prachtig afwisselende omgeving en de lieve paarden maakten er een heerlijk uitje van...de "verrassing" van de rit zorgde er zelfs voor dat het ook nog romantisch werd. We gaan zeker nog een keer met en of zonder vrienden...
Baars:
Het paardrijden in het veluwse bos was een super ervaring, er was enthousiaste begeleiding die erg oplet of het voor alle partijen goed te doen is. Als we weer in de buurt zijin maken we zeker weer gebruik van deze activiteit.
Heikoop:
Een geweldige dag gehad op de paarden! Wij hebben genoten, heel erg bedankt. Wij komen zeker terug!
W.F. Brasser:
Het enige was dat er in de groep ook mensen zaten die niet of nauwelijks konden paard rijden. Hierdoor werd er minder door gereden en ook niet in galop. Volgende keer zou het fijner zijn als de groep gelijkwaardig is ingedeeld. Voor de rest prima en goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.
G.C. van Bemmel:
leuke buitenrid te paard gehad wat alle spierpijn meer dan waard was.
R van Grol:
Voor onervaren ruiters zoals wij, was het een leuke rit door een mooie omgeving!
JJ Meerkerk:
Het was ontzettend leuk, prachtig weer, lekker buiten door de bossen van de Veluwe met paard en dat onder zeer enthousiaste begeleiding van Hanneke, onze gids. Compliment!
Reserveren Bel direct

Ga naar volledige site