De Veluwe Specialist

Drie nieuwe filialen dit jaar!

Geplaatst op vrijdag 17 februari 2012


Eind vorig jaar berichtten wij hard op zoek te zijn naar franchisenemers voor de Veluwe Specialist. Dat heeft ons maar liefst drie ondernemers opgeleverd die nog dit jaar een Veluwe Specialist openen! Eigenaar Erik Kroon is erg blij dat het allemaal zo snel gaat. "In 2009 zijn we met dit concept begonnen en de opening van deze nieuwe vestigingen bewijst maar weer dat het enorm aan slaat!"

U kunt ons naast onze eigen vestiging in Garderen vanaf april vinden in Eerbeek, Hoenderloo en Nunspeet! Elk dorp heeft haar eigen specifieke bezienswaardigheden waardoor elke vestiging straks ook eigen activiteiten aanbiedt. Daarnaast kunt u er terecht voor de typische Veluwse souvenirs.

In Eerbeek zal de Veluwe Specialist vorm krijgen in Boekhandel Hendriks, deze vestiging wordt gecombineerd met een VVV agentschap. De vestiging in Hoenderloo zult u straks vinden in de bekende bakkerij van der Poel. In Nunspeet vindt u ons straks naast hotel Dennehoeve, een prachtige plek in combinatie met een geweldig concept! De toerist kan straks "om de hoek" terecht voor het huren van materialen en bijbehorende routes. Precies wat de toerist anno 2012 wenst!

Blijf deze site in gaten houden, wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Reacties

Tip: Reserveer online, betaal direct via iDEAL en ontvang een kop koffie/thee bij ontvangst!

Contact


Onze telefoonlijn is op dit moment geopend.
Bel 0577-460443 (Garderen) / 0318-701485 (Otterlo) / 055-2000162 (Hoenderloo) of
mail ons bij vragen!

» Bekijk de openingstijden van onze vestigingen