Nieuwe racefietsen getest

Geplaatst op dinsdag 10 juli 2018


Sindskort heeft de VeluweSpecialist Hoenderloo de beschikking over splinternieuwe Merida racefietsen. Speciaal voor de fanatiekelingen die een lange toertocht over de Veluwe willen fietsen. En wat nieuw is moet natuurlijk eerst getest worden, en dat is precies wat de afgelopen 2 weekenden is gebeurd. Via Facebook zijn wij opzoek gegaan naar mensen die deze racefietsen eens goed wilden testen. Bas van de Beek en Marieke Leanza-Hendriks waren hiervoor uitgekozen en zij zijn inmiddels met hun fietsmaatjes op pad geweest.

Aan het einde van de dag zagen we beide keren fietsers moe en enthousiast terugkeren. Bas en zijn fietsmaatje gaf aan dat ze een prachtige route over o.a. de Veluwezoom hadden gefietst en dat de racefietsen heerlijk licht fietsen. Ook Marieke en haar fietsmaatje kwamen moe en voldaan terug en zeiden dat ze de hele rit heerlijk hadden genoten van de fiets en de prachtige omgeving. Al met al kunnen we dus wel stellen dat de racefietsen goedgekeurd zijn en dat we dus klaar zijn voor de zomer.

De racefietsen zijn te reserveren bij onze vestiging in Hoenderloo, hiervandaan kan je een prachtige lange tocht maken over de Veluwe en de Veluwezoom. De Merida racefietsen hebben wij in drie verschillende maten en hebben zowel een SPD systeem als een kliksysteem voor normale sportschoenen. Dus perfect voor de ervaren wielrenners, maar ook voor diegene die het eens willen proberen.

Delen via: