E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in

E-loopfiets

Vanaf €37.50 p.p.
Uddel
Ook mogelijk in: Garderen, Harderwijk, Otterlo
E-loopfiets reserveren De Veluwe op een unieke manier verkennen doe je met een E-loopfiets. Met dit grappige vervoersmiddel ‘loop’ je een prachtige én lange route. Terwijl je wandelt bereik je namelijk de snelheid van een fiets. Hierdoor kan je op een relaxte manier wandelen, en kan je met vooral heel veel plezier genieten van de omgeving.

De route start natuurlijk in Uddel, midden op de Veluwe. Voor vertrek legt de Veluwe Specialist medewerker niet alleen de E-loopfiets uit, maar ook alle leuke plekjes uit de omgeving. Zo kom je onder meer langs Kasteel Staverden, het Solse Gat en het gezellige restaurantje Boshuis Drie. Na de start ben je binnen enkele minuten in de bossen of op een prachtige heidevlakte.

Bij onze locatie in Uddel kan je na afloop heerlijk genieten van een hapje en drankje op het grote terras. Ook kan je er voor kiezen om na de E-loopfiets tocht nog een luchtbuks- of handboogschieten clinic doen. En uiteraard hoort hier een gezellige BBQ als dag afsluiter bij! Perfect voor een groepsuitje met vrienden, familie of collega’s.


 • Wij hanteren een minimale leeftijd van 13 jaar
 • Wij vragen tot 4 personen €150,- borg per reservering. Bij meer personen vragen wij €250,- borg per reservering. Dit bedrag kan vooraf in de winkel gepind worden.
 • Met de E-loopfietsen rijd je een vaste route over de Veluwe, hier kan niet van worden afgeweken

Veelgestelde vragen


 • Hoelang duurt een route?

  Je huurt de E-loopfiets voor 2 uur en 45 minuten. De route is zo samengesteld dat het mogelijk is om een kleine pauze in te lassen bij bijvoorbeeld een horecagelegenheid.

 • Kom ik met de route die ik meekrijg ook langs horecagelegenheden?

  Ja, de route loopt langs minimaal twee horecagelegenheden.

 • Is de E-loopfiets voor iedereen toegankelijk?

  Nee, de E-loopfiets is niet geschikt voor iedereen. Je moet goed ter been zijn en nog aan het snellere verkeer kunnen deelnemen. Dit in verband met een trapondersteuning die je snelheid kan vermenigvuldigen tot een maximum van 25 km/u.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Ontvangst met koffie/thee en gebak
 • Afkoop eigen risico
 • BBQ na afloop (min. 20 personen)
 • Escape Tour naar keuze

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt