Escape Tour Kampen op de Veluwe in
Escape Tour Kampen op de Veluwe in
Escape Tour Kampen op de Veluwe in
Escape Tour Kampen op de Veluwe in
Escape Tour Kampen op de Veluwe in
Escape Tour Kampen op de Veluwe in
Escape Tour Kampen op de Veluwe in

Escape Tour Kampen

Vanaf €29.95 p.st.
Kampen Escape Tour Kampen reserveren Rondom de Veluwe bevinden zich hele mooie en gezellige Hanzesteden, en Kampen is er daar één van! Met de Escape Tour Kampen kan je de hele stad op een leuke en unieke manier ontdekken. Laat je aan de hand van de app meevoeren door de stad, doe leuke opdrachten en los de raadsels op. Lukt dat? Dan ontvang je nieuwe aanwijzingen die je helpen om de geheime uitgang van de stad te vinden.

De eeuwenoude Hanzestad Kampen kent een rijke geschiedenis. Met de Escape Tour Kampen gaan jullie terug in de tijd naar het jaar 1940 en kruipen jullie in de huid van de vader van de kunstorganen. Hij heet Willem Johan Kolff en hij staat bekend als één van de belangrijkste medici van de twintigste eeuw. Daarbij speelde hij een belangrijke rol in het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Speel de Escape Tour Kampen en help Willem om uit handen te blijven van de Duitsers. Jullie kunnen Willem helpen om te ontsnappen! Rond de opdrachten goed af en volg de aanwijzingen, alleen dan vinden jullie de geheime uitgang van de stad. Terwijl jullie dit doen en door Kampen dwalen komen jullie ook nog eens langs de mooiste plekjes van deze Hanzestad.

Een Escape Tour speel je gewoon op een eigen smartphone en kan gespeeld worden in teams van 2-4 personen. Na het voltooien van de boeking mailt Escape Tours je automatisch al de benodigde informatie zoals de startlocatie en inloggegevens. Vervolgens kan je de game starten wanneer jij maar wil!

 • Bij teams van 4 personen heb je al een activiteit voor €7,50 per persoon!
 • Te spelen in teams van 2-4 personen
 • Start de game wanneer je wil
 • Speelduur is ca. 2 uur
 • Te spelen in meer dan 45 Nederlandse steden

Veelgestelde vragen


 • Kan ik de Escape Tour op elk moment van de dag spelen?

  Ja, je kunt zelf bepalen hoe laat je de game wilt gaan spelen. Je speelt de game op je eigen smartphone en er is geen begeleider aanwezig. Door alle instructies te volgen die je per mail ontvangt kan je de game starten wanneer je wilt. Wel kan het zo zijn dat sommige plekken laat op de avond minder goed toegankelijk zijn. Daarom adviseren wij de Escape Tour overdag of aan het begin van de avond te spelen.

 • Is de Escape Tour geschikt voor alle leeftijden?

  De Escape Tour is gemaakt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Dit houdt in dat de raadsels en vragen al snel te moeilijk zijn voor kleine kinderen. Daarbij is de verhaallijn gebaseerd op de geschiedenis van de stad en de tekst is geschreven op de humor voor volwassenen.

  Toch vinden sommige kinderen het al heel leuk om af en toe een oplossing te zoeken of te navigeren met de smartphone (de game generatie), voor hen is het misschien leuk om mee te gaan. Voor de jongere kinderen hebben we 3 familieversies gemaakt van Amersfoort, Amsterdam en Zwolle.

 • Is de Escape Tour ook in andere talen beschikbaar?

  De Escape Tours zijn in meerdere talen te spelen. Boek deze via de website van Escape Tours. Op de stedenpagina kun je aan de hand van de vlaggetjes achter de plaatsnamen precies zien in welke talen een stad te spelen is. Alle steden zijn in het Nederlands en Engels te spelen, en soms ook nog in een andere taal.

  Staat er voor nu alleen een Nederlands vlaggetje? Dan betekent het dat de vertalingen er nog aankomen. Houd de website dus in de gaten!


Bekijk alle veelgestelde vragen