Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in

Ouder-kind tandem

Vanaf €29.50
Otterlo
Ook mogelijk in: Garderen, Hoenderloo, Harderwijk
Ouder-kind tandem reserveren Een leuk dagje uit met de kinderen? Met de ouder-kind tandem fiets je altijd een gezellige fietstocht. Stap samen met je kind op de tandem en fiets langs de zandverstuivingen en stop onderweg bij een uitkijktoren. En vergeet de picknick en het ijsje onderweg niet! Op een tandem geniet je beide nog meer van het fietsen, zo heb je een simpel maar leuk dagje uit op de Veluwe.

Otterlo ligt midden op de Veluwe waardoor je verschillende leuke routes hebt. Met het huren van de ouder-kind tandem kom je dus op de mooiste plekjes van de Veluwe. Fiets bijvoorbeeld over de Ginkelse heide of neem een kijkje bij Radio Kootwijk. Absolute hoogtepunten van de Veluwe en de kinderen genieten mee.

Picknicken vinden de kinderen natuurlijk altijd leuk, bereid een leuke picknick voor en geniet van een lekkere lunch midden op de heide. Daarnaast is het ook leuk om een fietstocht te combineren met andere activiteiten. Speel bijvoorbeeld onderweg een Nature Game!

 • De ouder-kind tandem is geschikt voor kinderen van 110 cm tot 150 cm lang
 • Inclusief gratis route advies!
 • Een fiets huur je voor een hele dag, deze moet uiterlijk 17.30 uur ingeleverd worden

Veelgestelde vragen


 • Kan ik de ouder-kind tandem voor meerdere dagen huren?

  Ja, mocht je de ouder-kind tandem voor meerdere dagen willen huren dan kan dat op basis van beschikbaarheid. De prijzen die je op de website ziet zijn per dag.

 • Kan ik zelf een route kiezen of maken?

  Ja, dat kan. De medewerkers van de Veluwe Specialist kennen de mooiste plekjes uit de omgeving en willen je ook graag helpen met het samenstellen van een mooie route.

 • Vanaf welke leeftijd kunnen de kinderen mee op de ouder-kind tandem?

  De zadel en het stuur kunnen vrij laag afgesteld worden. Hierdoor kunnen kinderen, afhankelijk van de lengte (minimaal 110 centimeter), vanaf ongeveer 5 jaar oud mee op de ouder-kind tandem.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Escape Tour naar keuze
 • Nature Game naar keuze

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt