Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in

Ouder-kind tandem

Vanaf €29.50
Hoenderloo
Ook mogelijk in: Garderen, Otterlo, Harderwijk
Ouder-kind tandem reserveren Huur een ouder-kind tandem en geniet samen met je kind van de prachtige omgeving en een gezellige dagje uit. Kinderen vinden dit natuurlijk al snel leuker dan achterop het kinderzitje of hard doortrappen op een kinderfiets. Met de ouder-kind tandem kan je een lange fietstocht maken over de Veluwe met bijvoorbeeld een lekker picknick onderweg. En niet te vergeten, het ijsje!

Vanuit Hoenderloo fiets je al snel in de bossen of over heidevlaktes. Ook kan je door het Nationale Park De Hoge Veluwe fietsen, of je kiest voor een fietstocht naar de zandverstuiving bij Kootwijkerzand. Dit is de perfecte locatie voor een picknick waar de kinderen ook heerlijk even in het zand kunnen spelen. Er zijn veel verschillende routes mogelijk in de omgeving van Hoenderloo, wij denken graag met je mee.

Een fietstocht met de ouder-kind tandem is een leuk dagje uit op de Veluwe. Vanuit Hoenderloo kom je al snel langs een aantal hoogtepunten van de Veluwe, zoals Radio Kootwijk of de Loenense waterval. Een fietstocht is ook leuk te combineren met andere activiteiten van de Veluwe Specialist. Speel bijvoorbeeld onderweg een leuke Nature Game!

 • De ouder-kind tandem is geschikt voor kinderen van 110 cm tot 150 cm lang
 • Inclusief gratis route advies!
 • Een fiets huur je voor een hele dag, deze moet uiterlijk 17.30 uur ingeleverd worden

Veelgestelde vragen


 • Kan ik de ouder-kind tandem voor meerdere dagen huren?

  Ja, mocht je de ouder-kind tandem voor meerdere dagen willen huren dan kan dat op basis van beschikbaarheid. De prijzen die je op de website ziet zijn per dag.

 • Kan ik zelf een route kiezen of maken?

  Ja, dat kan. De medewerkers van de Veluwe Specialist kennen de mooiste plekjes uit de omgeving en willen je ook graag helpen met het samenstellen van een mooie route.

 • Vanaf welke leeftijd kunnen de kinderen mee op de ouder-kind tandem?

  De zadel en het stuur kunnen vrij laag afgesteld worden. Hierdoor kunnen kinderen, afhankelijk van de lengte (minimaal 110 centimeter), vanaf ongeveer 5 jaar oud mee op de ouder-kind tandem.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Ontvangst met koffie/thee en gebak
 • Nature Game naar keuze

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt


Op
3 October
Plaats
Heerde