Goed vertoeven midden in het bos - BLOG

Geplaatst op dinsdag 2 januari 2018


In het Speulderbos, ook wel het bos met de dansende bomen genoemd, ligt Boshuis Drie. Een superpopulaire locatie om even pauze te nemen tijdens je fiets- of wandeltocht over de Veluwe. Boshuis Drie is een voormalige boerderij gelegen in Drie, een klein plaatsje midden in de Veluwse bossen.

Boshuis Drie is een gezellige horecagelegenheid, waar de sfeer van de voormalige boerderij zeker nog is terug te vinden. Zo kan je er genieten van een heerlijke kop koffie of thee met huisgemaakt gebak en is er een grote diversiteit aan lunch- en dinergerechten. Daarnaast kan er bij het Boshuis worden vergaderd en worden er bruiloften en partijen gehouden. Het Boshuis is het hele jaar door aantrekkelijk om te bezoeken. In de zomer kan je buiten genieten op het grote terras en in de winter kan je lekker opwarmen bij de openhaard.

Wanneer je bij de VeluweSpecialist in Garderen een 7-versnellingenfiets of een elektrische fiets huurt, kan je heel gemakkelijk naar het Boshuis in Drie rijden. Het ligt namelijk maar op ca. 4 kilometer fietsen van Garderen. De routes die je van ons meekrijgt als je de Veluwe gaat verkennen per E-loopfiets en Twizy leiden je ook langs Boshuis Drie.

Tip! Heb jij tijdens het fietsen of wandelen zin in iets lekkers? Bestel dan een punt appelgebak bij Boshuis Drie. Deze is echt overheerlijk! Houd er wel rekening mee dat het stuk appelgebak dat je krijgt zo groot is dat je er wel met twee personen van kan eten.

Fabiënne - Veluwe Specialist

Delen via: