Veluwe Specialist vanaf vandaag weer open!

De Veluwe Specialist heeft van woensdag tot en met zondag haar deuren weer geopend. U bent van harte welkom om de Veluwe op een leuke en ludieke manier te komen verkennen. Uiteraard hebben wij de laatste tijd niet stil gezeten en zijn er nieuwe leuke activiteiten en routes voor u samengesteld. Lees hier over meer in deze nieuwsbrief!

Kom paaseieren zoeken op de Veluwe

Eind april staat de paashaas weer voor de deur. Dit jaar heeft hij in samenwerking met de Veluwe Specialist een speciale GPS paaseierzoektocht uitgezet. Deze tocht is leuk voor het hele gezin! Om deze dag helemaal compleet te maken, kunt u de dag uitbreiden met een paasbrunch. Lees hier meer!

Combineer activiteiten en ontvang korting

Speciaal voor familliedagen, vriendenuitjes en vrijgezellenfeesten heeft de Veluwe Specialist verschillende kortingsarrangementen samengesteld. Zo boekt u bijvoorbeeld een dagvullend arrangement, inclusief koffie/thee, klootschieten en een E-step tour voor € 25,- p.p. Deze arrangementen zorgen geheid voor een betaalbare (mid)dag vol plezier!

Overnachting + activiteit = korting

Op zoek naar een leuk weekendje weg op de Veluwe? Boek dan een Mini Holiday. Op deze website vindt u de activiteiten van de Veluwe Specialist in combinatie met overnachtingen bij verschillende hotels op de Veluwe. Zo kunt u al een weekendje weg vanaf € 57,- p.p. inclusief een E-step tour!

Walking Diner: op een ludieke manier uit eten

Eens op een andere manier uit eten? Dat kan met het Walking Diner! U gaat dineren in drie verschillende restaurants. Tussen de gangen door maakt u aan de hand van het GPS een mooie wandeling over de Veluwe. Lukt het u om alle restaurants te vinden?

Veluwe Card: een pas vol voordeel!

Nieuw bij de Veluwe Specialist is de Veluwe Card. Met deze kaart geniet u van vele voordelen en extraatjes! Tevens kunt u in één keer alle activiteiten die u op de Veluwe wilt ondernemen betalen, waardoor u niet steeds in de rij hoeft te staan. Bij de Veluwe Specialist ontvangt u € 5,- korting op een
E-step tocht
wanneer u in het bezit bent van een Veluwe Card!

Veluwe Specialist - 0577-460443 - info@veluwespecialist.nl - www.veluwespecialist.nl