Klompenpad: op stap in 't weiland!

Een dag op het weiland van boer Arend! Er staan verschillende maten klompen op jullie te wachten. Trek ze aan en lopen maar! De route leidt jullie door prachtige weilanden en langs boerse taferelen. Onderweg lossen jullie boerenvragen op en geniet je van echt Veluws bronwater. Het klompenpad is te combineren met E-step- of tandemtocht. Een onvergetelijke activiteit voor jong en oud!

Verras je moeder: High Tea op de Veluwe

Zondag 8 mei is het Moederdag! Verwen je moeder op een originele manier met een dagje Veluwe. Speciaal op deze dag bieden wij een E-step tour aan met onderweg een High Tea bij Kasteel Staverden. Daarnaast hebben wij speciale Moederdag kortingen samengesteld. Zo mag je moeder gratis op de foto in Veluwse klederdracht en maak je samen een GPS tocht over de Veluwe met picknick onderweg.

Hemelvaart & Pinksteren tip: MiniHoliday

Pasen is net achter de rug, maar de volgende feestdagen zijn alweer in zicht! Ideale dagen om iets leuks met partner, familie of vrienden te ondernemen. Bij de Veluwe Specialist kunt u een MiniHoliday boeken. U combineert een bijzondere activiteit met een overnachting in een hotel op de Veluwe. Verken eerst de Veluwe per E-step, Mini Cooper of met een ballonvaart en kom daarna tot rust in een schitterend gelegen hotel.

Nieuw: rondvlucht in een Cessna

Sinds kort kunt u bij de Veluwe Specialist een rondvlucht over de Veluwe beleven! Zoek het hogerop en vlieg in een Cessna een half uur lang over de mooiste plekken van de Veluwe. Meren, bossen en heides zijn vanuit dit oogpunt een compleet andere belevenis! Uiteraard vliegen we ook over culturele bezienswaardigheden zoals Paleis het Loo. Een unieke ervaring die u zich nog lang zult heugen!

Kinderfeestje? Houd een GPS speurtocht!

Voor kinderen is er van alles te beleven bij de Veluwe Specialist! Zo is er een mysterieuze GPS speurtocht, waarbij Bart geholpen moet worden met het oplossen van het raadsel van het Solse Gat. Met behulp van een GPS zoeken jullie de route door het bos. Onderweg zullen jullie vragen moeten beantwoorden. Lukt het jullie om het raadsel te ontcijferen en daarmee een geheimzinnige koffer te openen?

€ 5,00 korting op een E-step tour via Facebook

Volg de Veluwe Specialist via Twitter en Facebook! U bent altijd de eerste die op de hoogte is van nieuws, kortingen en exclusieve acties. Als u de Veluwe Specialist nu ‘leuk vindt’ op Facebook, ontvangt u direct een korting van € 5,00 op een E-step tour. Met deze elektrische step verkent u op een milieuvriendelijke manier de Veluwe. Daarnaast houden wij u via Twitter op de hoogte van last-minute deals en leuke tips voor uw dagje weg!

Veluwe Specialist - 0577-460443 - info@veluwespecialist.nl - www.veluwespecialist.nl