Uittips voor Hemelvaart en Pinksterweekend

De komende weekenden staan in het teken van Hemelvaart en Pinksteren. Het wordt schitterend weer en dus gaan veel mensen er een dagje op uit. Wij brengen graag een aantal speciale aanbiedingen onder de aandacht, waarmee u met het hele gezin volop geniet van de prachtige Veluwe. Tandemfietsen, klootschieten of mountainbiken? Boek hier met fikse korting!

Nieuw: Voetgolf! Superleuk voor de kids

Bij Herberg 't Vossegat bieden wij leuke activiteiten aan. Zo kunt u boerengolf spelen of het klompenpad betreden. Nieuw is voetgolf! Trap in zo min mogelijk pogingen de bal in de holes die in de weilanden liggen. Wanneer u met de E-step of Tandem de boerenroute boekt, komt u langs deze unieke activiteiten: leuk voor het hele gezin!

Sport/vrienden clubactie: 50% korting

Tussen 9 juli en 30 augustus is het mogelijk om voor slechts € 20,- p.p. een arrangement op evenemententerrein Veluwe-Valley te boeken! Exclusief voor sportteams die hun seizoen leuk af willen sluiten of het volgende goed willen starten. Ook is het programma voor vriendengroepen die in de zomer iets leuks willen doen. U kunt kiezen uit diverse programma's. Klik hier voor meer info of boek direct online!

Hemelvaart uittip: het Mysterie van Staverden

Op 4 juni wordt bij Kasteel Staverden een unieke GPS-speurtocht georganiseerd. Aan de hand van een GPS ontrafelt u het Mysterie van Staverden. Leuk voor het hele gezin! Extra leuk is om op de E-step of Tandem naar het kasteel te rijden. Op deze manier beleeft u een onvergetelijk Hemelvaartweekend! Reserveer via 0577-460443.
TIP: "Het mysterie van..." is ook te boeken als bedrijfsuitje! Meer info...

Mevrouw van Beek over haar E-step tour

"Wij hebben onlangs een E-step gehuurd en zijn erg tevreden! Ik vind dit een aanrader als je eens iets anders wilt doen en in de natuur wilt vertoeven. De routes zijn duidelijk en bieden gelegenheid om een keer te stoppen voor een hapje en een drankje. Volgend jaar komen we zeker terug voor het "klompenpad"! Een zeer geslaagde dag, Veluwe Specialist bedankt!" Lees hier alle recensies over de Veluwe Specialist...

Organiseer een BBQ aan de zaak of op de club

In de zomermaanden worden traditioneel veel barbecues aan de zaak of op de (sport)vereniging georganiseerd. SOS Events biedt verschillende leuke activiteiten, spelshows of drive-in discomogelijkheden tegen zeer lage prijzen, waardoor uw zomerfeest een gegarandeerd succes wordt! Bekijk hier het aanbod en vraag meer info aan: 0577-401506

Veluwe Specialist - 0577-460443 - info@veluwespecialist.nl - www.veluwespecialist.nl