Ga dit weekend nog langlaufen op de Veluwe!

Pak uw kans en stap morgen en zondag op de lange latten. Van 09.00 uur tot 13.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur kunt u terecht in de Veluwse bossen bij Golden Tulip Epe. Voor slechts €17,50 p.p. volgt u een mooie route door het besneeuwde bos, natuurlijk staan de warme chocomelk en erwtensoep voor u klaar. Reserveer nu telefonisch via 0578-612814.

Langlaufen in Garderen

Dit weekend kunt u terecht bij Golden Tulip Epe om te langlaufen. Daar ligt op dit moment genoeg sneeuw. Als we de weersvoorspellingen mogen geloven valt er dit weekend weer wat sneeuw bij, wat betekent dat we vanaf maandag ook in Garderen deze unieke gebeurtenis kunnen aanbieden. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Origineel uitje?

We verwachten na het weekend meer sneeuw op de Veluwe. Dan is de kans groot dat u ook in Garderen kunt langlaufen. Wij verzorgen dan clinics langlaufen, ontzettend leuk uitje met uw vrienden of collega's. Wilt u hierover meer informatie neem dan contact met ons op via 0577 401506 (kantooruren) of 06 54233592 in het weekend of buiten kantooruren.

Langlaufen in het nieuws

Langlaufen op de Veluwe is een unieke gebeurtenis in ons landje. De afgelopen jaren bieden wij u deze mogelijkheid bij voldoende sneeuwval. Wanneer u nog niet bekend bent met dit fenomeen kunt u hier onze sfeerimpressie uit 2010 bekijken. Kunt u niet wachten om dit zelf te doen? Neem dan telefonisch contact op via 0578 612814 en reserveer direct!

Schaatsen op natuurijs

Deze week hebben we met een helikopter de sneeuw van het Uddelermeer geblazen. Erg spectaculair! De heli vloog vlak boven het ijs om met de wind van de rotoren de sneeuw weg te blazen. Zo kan het ijs sneller aangroeien. Met de vorst verwachten we dat u over twee dagen, gratis, kunt schaatsen op het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland!

Veluwe Specialist - 0577-460443 - info@veluwespecialist.nl - www.veluwespecialist.nl