U kunt weer klimmen!

Het hoogste en veiligste klimbos van Nederland heeft haar deuren weer geopend. Sinds dit jaar is een vierde parcours geopend, speciaal voor kids en beginners. Wilt u hoogte, snelheid er vooral een hoop plezier? Omdat u nu de keuze heeft uit vier parcoursen kiest u zelf hoe spannend u het maakt. Reserveer vandaag nog uw ticket voor Klimbos Garderen!

Spoordeel in Nunspeet

In samenwerking met de NS kunt u bij de Veluwe Specialist Nunspeet een spoordeel arrangement boeken. Op de website van de NS kunt u een treinkaartje in combinatie met een fiets reserveren voor slechts € 25,- pp. Naast een treinkaartje en een dag fietshuur met leuke routes is een kopje koffie met een plaatselijk lekkernij bij hotel Dennenhoeve inbegrepen.

Mini Holiday: een compleet weekendje weg

Wilt u meer dan een dagje uit en de Veluwe maximaal beleven? Dan is een Mini Holiday wat u zoekt! U maakt een keuze uit één van de top hotels en combineert deze direct met een activiteit naar keuze. Zo boekt u bijvoorbeeld een overnachting in combinatie met een klassieke Mini Coopertour al vanaf € 63,75 pp !

Voorjaar in Nunspeet

Veel mensen kunnen niet wachten op het moment dat het voorjaar de winter heeft weggejaagd. U ook niet? Dan moet u op 23 maart bij de voorjaarsmarkt in Nunspeet zijn. Een gezellige braderie waar het voorjaar u tegemoet komt. Combineer deze markt nu nog met een GPS wandeling en zie met eigen ogen dat de Veluwe al helemaal in de voorjaarsstemming is!

Help de Paashaas

Op 1e en 2e paasdag zal de paashaas in Garderen centraal staan. Hij heeft bij het verstoppen van de eieren zijn mandje verloren. Speciaal voor alle kinderen die willen helpen zoeken heeft de Veluwe Specialist Garderen een heuse Paas speurtocht uitgezet. Help de paashaas met het vinden van zijn mandje en je krijgt een leuke beloning.

Samenwerking Diabetesfonds

Wij steunen diverse goede doelen. Toen het Diabetesfonds vroeg of wij iets leuks voor haar donateurs konden bieden twijfelden wij dan ook geen moment! Van 6 maart t/m 30 juni kunt u met 2 personen de Veluwe per E-step ontdekken en u betaalt slechts voor 1. Wanneer u van deze actie gebruik kunt maken krijgt u bericht van het Diabetesfonds.

Recensie

Tips of opmerkingen? Wij horen het graag van u. Of deel, zoals u hier kunt zien, uw belevenis op de website . J.A. Peters: We hebben een erg leuke dag gehad met de E-steps. Leuke tocht met diverse stops voor een hapje en een drankje en enkele bezichtigingen. Zeker aan te raden.

Veluwe Specialist - 0577-460443 - info@veluwespecialist.nl - www.veluwespecialist.nl