BELEEF de paasdagen op de Veluwe

Help, de paashaas is zijn eieren kwijt!

Op 1e en 2e paasdag hebben wij voor de kinderen een ontzettend leuke paasspeurtocht uitgezet. De paashaas zal jullie vrolijk ontvangen en met de kids op de foto gaan. Daarna moet er toch echt gewerkt worden: de eieren zijn zoek en aan de hand van een GPS gaan jullie proberen deze terug te vinden. Lukt het? Dan krijg je een leuke beloning! Boek nu de paasspeurtocht, want vol=vol!

Sportieve, stoere paasdagen

Wanneer je op zoek bent naar een sportieve activiteit op de Veluwe is het GPS biken in combinatie met Klimbos Garderen een echte aanrader. Speciaal voor Pasen hebben wij een leuk arrangement, inclusief koffie/thee en iets lekkers, een gevulde bidon voor onderweg en toegang tot dit klimbos samengesteld. Voor € 42,50 p.p. beleef je een topdag!

Stuk fietsen of scooteren & Paasbrunch

Wanneer je een fiets, scooter of tandem huurt krijg je altijd een gratis route mee. Speciaal tijdens de paasdagen adviseren wij een route langs het kleinste stadje ter wereld, Staverden, te nemen! Tijdens de paasdagen geniet u bij Brasserie Staverden van een heerlijke Paasbrunch op het landgoed van kasteel Staverden: zo beleef je een complete dag Veluwe!

Kom met paaskorting klimmen in Garderen

Klimbos Garderen is beide paasdagen geopend. In dit klimbos zal zowel jong als oud de tijd van hun leven hebben: er zijn vier parcoursen, variërend van hoog (18! meter) tot laag (5 meter). Tip van de paashaas: wanneer je even belt naar 0577-401506 en een reservering plaatst met "paaskorting", krijgen de kids € 2,50 korting op de toegangsprijs!

Voor slechts € 25,- treinen en fietsen

In samenwerking met de NS hebben wij een bijzondere aanbieding voor je. Voor slechts € 25 reis je vanuit heel Nederland naar station Nunspeet. Bij naastgelegen hotel Dennenhoeve staat een kopje koffie of thee met wat lekkers klaar, waarna je de hele dag een fiets tot je beschikking hebt. Let op: dit uitje is t/m 31 maart te bestellen en t/m 29 april te verzilveren!

Hapje blijven eten of gezellig een drankje doen

In het Paasweekend zijn verschillende gezellige restaurants en cafés in Garderen geopend. Zo kun je bij onze directe buren Ons Lagerhuys, of het iets verderop gelegen restaurant de Bonte Koe terecht voor een hapje en een drankje. Wanneer er jonge kinderen meegaan is familierestaurant de Wildebras, met eigen speelzolder, een aanrader!

Veluwe Specialist - 0577-460443 - info@veluwespecialist.nl - www.veluwespecialist.nl