Tips voor de meivakantie!

Heerlijk aan het genieten van de meivakantie? U kunt de vakantie nog leuker maken door een dagje uit te boeken! Kies uit verschillende activiteiten uw uitje op de Veluwe. Een wandeling aan de hand van een gps door de bossen. Racen door de modder op een mountainbike. Of zoekt u het liever hogerop? Bezoek dan Het hoogste klimbos van Nederland. Wat u ook zoekt, het kan bij de Veluwe Specialist.

Moederdag actie

Op zondag 12 mei is het moederdag! Speciaal voor deze dag hebben we een moederdag arrangement samengesteld. Verken de Veluwe per E-step en geniet onderweg van een heerlijke picknick bij het hoogstgelegen natuurmeer van Nederland. U steunt met dit arrangement ook nog het goede doel Dream4kids; meer hierover leest u op onze actiepagina.

Uniek theater op landgoed Schovenhorst

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei vindt er een bijzondere familievoorstelling plaats op landgoed Schovenhorst. De vrienden On en Kruid trekken samen de wereld over. Samen met Sterrenvrouw gaan ze het sterrenstofmysterie oplossen! In dit interactieve theater wordt iedereen gevraagd mee te doen. Kaartjes kosten € 4,- per stuk en zijn te verkrijgen via de Schovenhorst.

Rythm en Blues night in Nunspeet

Vrijdag 17 mei staat Nunspeet in het teken van muziek. Vanaf 19.00 uur zullen er verschillende rythm en blues bands optreden. Om in de stemming te komen kunt u in de middag genieten van al het moois wat Nunspeet te bieden heeft tijdens een GPS wandel- of mountainbike tocht. Na de inspanning geniet u van alle muziek die live ten gehore gebracht wordt!

Beklim de Bostoren

Heeft u na Klimbos Garderen nog energie over en wilt u eens de hoogte in? Beklim dan de Bostoren op landgoed Schovenhorst. Vanaf deze toren heeft u een schitterend uitzicht over de Veluwe. De Bostoren is maar liefst 40 meter hoog en telt 235 treden. Door het steeds veranderende perspectief is deze beklimming een beleving op zich!

Nieuw bij de Veluwe Specialist: Twizy huren!

U heeft vast al elektrische auto's zien rijden, maar heeft u er zelf al eens één bestuurd? Bij de Veluwe Specialist kan dit vanaf half mei werkelijkheid worden. De Twizy is een grappige tweezitter en met deze hippe elektrische auto gaat u de schitterende Veluwe (her)ontdekken. Natuurlijk is het ook mogelijk een voordelige overnachting voorafgaand aan de tour te boeken...

Veluwe Specialist - 0577-460443 - info@veluwespecialist.nl - www.veluwespecialist.nl