Benut de laatste vakantiedagen goed!

De vakantie nadert helaas weer het einde. Reden genoeg dus om nog even extra te genieten die laatste dagen! En hoe kan dat beter dan rijden in een klassieke Mini Cooper. Of helemaal modern met de geheel elektrische Twizy! Maak van uw laatste vakantiedagen nog een mooie belevenis op de Veluwe! Kijk dus snel op onze website voor het gehele aanbod!

Zomeravond BBQ

Bij de Veluwe Specialist proberen wij ook aan de inwendige mens te denken. U kunt bij ons daarom ook een heuse BBQ beleving reserveren! U reserveert bij de Veluwe Specialist namelijk een BBQ op het water! In een heuse BBQ boot vaart u over het Veluwemeer en geniet u van een heerlijk diner midden op het water. Reserveer hier deze unieke beleving.

Familie of vrijgezellendag organiseren?

Bent u de gelukkige die dit jaar dagje uit van de familie of vriendgroep mag organiseren? Kijk dan snel naar de vele combi voordeel arrangementen en lees hier handige tips voor het organiseren van een familiedag. Mag je dit jaar nog een vrijgezellenfeest organiseren? Check dan Veluwe-Valley; 60 activiteiten voor een vast bedrag.

Zeeland Specialist online!

In navolging van De Wadden Specialist is nu ook de De Zeeland Specialist online! Zoals u van ons gewend bent kunt u hier de leukste uitjes boeken. Kies bijvoorbeeld voor Blokarten op het Zeeuwse strand of voor echte Teambuilding met de Bootcamp. Kijk snel op de geheel nieuwe website en tot ziens in Zeeland!

Reacties

Wij zijn altijd zeer benieuwd naar de reactie van onze gasten. Laat daarom uw reactie na op onze recensie pagina .Zie hieronder een van de reacties na een geslaagde tocht met de Twizy.

R Meerkerk:
"De route van de Twizy Tour is erg mooi, met genoeg mogelijkheden voor een leuke tussenstop. Het rijden heb ik ook als een groot plezier ervaren!! Zou bijna zelf een Twizy gaan kopen."

Paardrijden op de Veluwe!

Leuk om met je dochter, vriendinnen of partner de Veluwe per paard te verkennen! Galoppeer over uitgestrekte heides en rijd door de dichte bossen die de Veluwe rijk is. Bent u onervaren of heeft u juist veel ervaring; het maakt niet uit! De instructeur zorgt voor de juiste paarden en de juiste sfeer. Reserveer hier online

NK Burlen

Wie kan het beste de bronstroep (burlen) van een edelhert nadoen? Die vraag wordt zondag 1 september beantwoord tijdens het eerste Nederlands kampioenschap burlen op de Veluwe. Wenst u het burlen "live" te horen? Vanaf half september vroeg in de avond onder begeleiding van een natuurgids sturen wij u naar de geheime plekjes waar je de herten kunt horen en zien! Interesse? Mail ons, en wij houden u op de hoogte!

Veluwe Specialist - 0577-460443 - info@veluwespecialist.nl - www.veluwespecialist.nl