Langlaufen op de Veluwe!

Er ligt sneeuw! En dat betekent, langlaufen! De lange latten zijn in Garderen weer uit de kast getrokken en bewerkt met een juiste laag wax! Dit betekent voor u dat u kunt wintersporten in eigen land! Heeft u ervaring of wilt u gewoon een keer het langlaufen proberen, iedereen kan bij de Veluwe Specialist terecht! Reserveer hier uw wintersportervaring in eigen land!

Verschillende routes!

Ook dit jaar hebben wij weer verschillende routes voor u uitgezet! Er is een route van 3 km en, voor de echte liefhebbers, een route van 6 km. Uiteraard komt u, zoals u van ons gewend bent, weer op de mooiste plaatsen die de Veluwe u te bieden heeft! Onderweg vindt u verschillende horeca voor een heerlijke warme chocolademelk met slagroom!

Startlocatie

Wij starten dit jaar vanaf camping de Hertshoorn. Dit is tegenover het hoogste en veiligste klimbos van Nederland, Klimbos Garderen. In de cafetaria van de camping zullen wij u helpen met het schoenen passen en het reserveren, als u dat nog niet hier gedaan heeft. Er is overigens ook een ruime parkeerplaats bij de camping dus u kunt voor de deur parkeren!

Hou het weerbericht goed in de gaten!

Wij zullen ervoor zorgen dat, wanneer er voldoende sneeuw ligt, de materialen meteen in de juiste staat zijn om te kunnen langlaufen. Hou daarom het weerbericht goed in de gaten. Zodra er sneeuw ligt kunt u uw materiaal reserveren! Ligt er genoeg sneeuw, dan bent u verzekerd van uw langlaufervaring in eigen land!

Veluwe Specialist - 0577-460443 - info@veluwespecialist.nl - www.veluwespecialist.nl


Wenst u deze nieuwsbrief in de toekomst niet meer te ontvangen, dan kunt u zich {!profiel!} afmelden.