Kom ontbijten in het Klimbos en lees de leuke moederdag-tip!
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? / Nieuwsbrief doorsturen!
Je hoeft je niet te vervelen in de Meivakantie!
Er staan een aantal vrije dagen voor de deur. Heb je nog geen plannen gemaakt en zoek je een buitengewoon leuk uitje? Op de Veluwe is genoeg te doen om samen met vrienden, familie of het gezin plezier te beleven! Zoek je een actieve invulling, kom naar het Klimbos Garderen. Of ga je liever op een ontspannen manier de Veluwe verkennen, stap dan op de E-Step. Kortom: een fijne Meivakantie!

E-step tour vernieuwd!

Al eens op onze E-step gezeten? Nee? Dan hebben wij nu een leuke combi voor je om erop uit te gaan! We hebben een fotoroute uitgezet met onderweg een paar plekjes waar je lekker een ijsje kunt eten of een terrasje kunt pakken. Ondertussen goed opletten en puzzelen natuurlijk!
Ben jij goed in puzzelen?

Kom dauwklimmen!

In het hoogste en veiligste klimbos van de Veluwe ben je op Hemelvaartsdag extra vroeg welkom! Op 14 mei a.s. kun je namelijk al om 07.30 uur klimmen. Terwijl de dauw nog op de bladeren ligt zorgen wij tevens voor een gratis ontbijtje, leuk toch? 10,00 voor de kids en 12,50 voor de volwassenen. Reserveren kan alleen telefonisch via 0577-401506.
Dauwklimmen, echt iets voor mij!

Kortingsbonnen!

Ga je Garderen bezoeken? Dan pak je zomaar vele kortingen mee! De kortingen zijn o.a. geldig bij restaurants, op de toegang van het zandsculpturenfestijn en bij de ambachtelijke ijsboer. Kom je bij de VeluweSpecialist een fiets, tandem, mountainbike, gps, of Twizy huren? Dan ontvang je tevens gratis kortingsbonnen!
Bekijk hier de mogelijkheden!

Twizy tour: Nu voor 19,95 per persoon!

We hebben onze Twizy tour in prijs kunnen verlagen. Met deze grappige elektrische tweezitter verken je de Veluwe volledig geruisloos. Je ziet via het glazen dak de lichtgroene bladeren en ontdekt bijzondere plekjes zoals kasteel Staverden. Nu in prijs verlaagd!
Touren met de Twizy!

Ideetje voor een Moederdaguitje!

Op pad met de E-step en onderweg genieten van een mini high tea! Wat wil je nog meer! Tijdens de route leg je een picknickkleedje neer en kijk je uit over het Veluws landschap met ondertussen een wijntje en verschillende lekkernijen! Optimaal genieten noemen wij dat!
Mini high tea, dat lijkt me wel!

Vrijgezellenfeestje organiseren?

Het zal je maar gebeuren; jij mag een vrijgezellenfeestje organiseren maar je weet niet waar je moet beginnen! Wat een geluk; op Veluwe-Valley, het evenemententerrein van de Veluwe, staan 60 activiteiten klaar die voor iedereen leuk zijn! Je kunt zelfs quad rijden en op de vrijgezel schieten met paintball kogels.
We zien jullie graag!

Bekijk hier ons complete aanbod uitjes & regio's!
Copyright © de Veluwe Specialist · 088-7307600 · info@veluwespecialist.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief