Onthaasten op de Veluwe!
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? / Nieuwsbrief doorsturen!
De bossen kleuren oranje, tijd voor de herfst!
Langzaamaan worden de dagen weer korter en kleurt de natuur van fris groen naar het warme palet met bruintinten. Hoe fijn, de herfstvakantie kondigt zich aan en er is tijd om te genieten van de prachtige Veluwe. Hier en daar komen de paddestoelen op en al dat moois ontdek je door de Veluwe te verkennen met een van onze activiteiten. Stap eens op de scooter, de E-Step of voor de actievere personen: de E-FATBike. De VeluweSpecialist wenst je een hele fijne herfst toe, met af en toe tijd om te onthaasten op de Veluwe! O ja, echt even wat spannends beleven? Kom Halloween klimmen in het Klimbos Garderen!

Kom Halloween klimmen!

Ons klimbos zit vol gespuis, durf jij het aan: slinger in het duister door de toppen en wie weet welke spannende verrassingen je gaat tegenkomen... Voor klimmers met stalen zenuwen! Kom ook verkleed en verras je medeklimmers. Reserveer nu online voor een van de vier avonden via www.klimbosgarderen.nl of bel 0577-460443. Wees er snel bij want vol=vol! Voor € 10,00 p.p

Durf jij het aan?

Roots in the woods!

Een leuke uitje: dompel jezelf van 09 t/m 25 oktober onder in de sfeer van de herfst. Dit kan in Apeldoorn, Beekbergen, Brummen, Eerbeek, Hoenderloo en Oldebroek. Aan jou de keus. Vier de herfst tijdens dit festival voor jong en oud met lekker eten, gezelligheid en livemuziek.
Bekijk het programma!

Bekijk de natuur eens van dichtbij!

Met je gezin een wandeling maken op echte klompen?
Het kan bij Boer Arend! In zijn klompenkamer staan ze in alle maten en kleuren. Ervaar hoe het is om te lopen op houten klompen en wandel een klompenpad! Voor € 6,00 p.p
Klompen aan en gaan!

Mooie routes over de Veluwe met de Mini

Wilt u de Veluwe ontdekken maar dan met een elektrische fiets? Bij de VeluweSpecialist in Garderen hebben wij deze klaar staan. Reserveer wel op tijd want vol = vol. Kijk voor meer info op www.veluwespecialist.nl
Ontspannen op de fiets!

Ontsnap uit de Escape room!

Met je vriendinnen een leuke vrijgezellenfeestje organiseren? Kom dan naar Garderen, stap op de E-step en geniet onderweg van een high tea. Of is je vriendin meer een stoere sportchick? Bezoek dan Klimbos Garderen en daag haar uit!
Genieten met een high-tea!

Ook zo wild van een walking dinner?

Kom naar Veluwe-Valley in Beekbergen waar 60 activiteiten voor je klaar staan! Uitdaging, fun, gezelligheid. O.a. Wie oh Wie is de Mol, Fort Boyard en nu ook Koning Voetbal! Kijk op www.veluwe-valley.nl en proef alvast een beetje sfeer!
Actief en vol uitdaging!

Beste klimbos van Nederland!

Door Railsport Nederland zijn er de afgelopen maanden veel locaties getest en daarbij is Klimbos Garderen als beste uit deze test! Ja daar zijn we trots op! Je kunt natuurlijk vast de impressie bekijken van Railsport, maar nog beter: beleef het zelf! Je bent van harte welkom.
Oordeel zelf, kom klimmen!

De E-FATBike!

Ze zijn onderweg en wij verwachten deze stoer bike binnen 3 weken! Deze mountainbike met hele dikke voor- en achterbanden die elektrische ondersteuning geeft, is te gek om op te rijden. Kunnen wij je uitdagen?
Klaar voor een rit?

Bekijk hier ons complete aanbod uitjes & regio's!
Copyright © de Veluwe Specialist · 088-7307600 · info@veluwespecialist.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief