Fijne dagen en een recreatief 2016!
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? / Nieuwsbrief doorsturen!
Ook in de kerstvakantie biedt de Veluwe vertier!
Helaas (nog) geen sneeuw op de boomtoppen maar het is heerlijk vertoeven op de Veluwe. Zo is ons Klimbos Garderen open in de vakantie, staat Veluwe-Valley tot je beschikking en ook de Escape room is 'open' maar dat is natuurlijk een kwestie van tijd want het is wel de bedoeling dat je snel ontsnapt! En wie weet wat koning winter nog in petto heeft... Fijne dagen!

Escape room open in kerstvakantie!

Onze escape room in Beekbergen is een groot succes! Laat je opsluiten om daarna te ontsnappen! In de kerstvakantie is de Escape room dagelijks geopend, met uitzondering van kerst en oudejaarsdag. Je kunt alleen online reserveren via www.escaperoombeekbergen.nl. Let op: vol = vol!
Ontsnap als je kan!

Ons klimbos is ook open in kerstvakantie!

Helaas ligt er geen sneeuw, maar met dit weer is klimmen in ons klimbos uiteraard een leuke activiteit! We zijn op bepaalde dagen geopend. Pak nu 5% korting wanneer je online reserveert via www.klimbosgarderen.nl
Bekijk de beschikbaarheid!

Leukste beleving voor jong en oud...

... dat moet Veluwe-Valley zijn! Vriendenuitje, vrijgezellenfeest, familiedag? Op Veluwe-Valley met 60 outdoor en fun activiteiten vermaak je je zeker! O.a. met quads, paintball, kratstapelen, footpool, bumper footbal, tokkelgame tot wasmachine schieten.
Welke activiteit ga jij doen?

Leukste papa / zoon activiteit ooit!

Een stoere activiteit met je zoon of vader ondernemen? Ga dan E-FATbiken! Met deze stoere bikes cross je werkelijk overal doorheen. Met de elektrische motor fiets je makkelijk door alle zandafgravingen en modderpoeltjes.
Vol gas de Veluwe over!

Teambuilding op de Veluwe populair!

De Veluwe is bij uitstek de beste plek om aan teambuilding te werken. Midden in de natuur werken aan communicatie, samenwerken, vertrouwen en omdenken. Leuk, leerzaam en veelal uitdagend! Bekijk het aanbod op www.teambuilding.nl
Een sterker team in 2016

Bekijk het klimbos in Virtual Reality!

Wil je ons klimbos al van tevoren verkennen? Of het wel uitdagend genoeg is? Bekijk dan het klimbos eens per VR bril, net of je echt op een parcours staat. Wij zijn het eerste klimbos van de wereld waar dit mogelijk is! Ook hier moet je geen hoogtevrees voor hebben!
Pas op: Hoogte alert!

16% meer bedrijfsuitjes op de Veluwe!

Afgelopen jaar heeft SOS Events ruim 16% meer bedrijfsuitjes op de Veluwe mogen organiseren. Dankzij de vele mogelijkheden, mooie natuur en pittoreske dorpjes is dit een prima plek voor een geslaagd bedrijfsuitje! Kijk voor alle uitjes op de Veluwe op www.bedrijfsfeest.nl.
Inspiratie voor leuke uitjes!

Bekijk hier ons complete aanbod uitjes & regio's!
Copyright © de Veluwe Specialist · 088-7307600 · info@veluwespecialist.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief