De meivakantie komt eraan! Wat ga jij doen?
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? / Nieuwsbrief doorsturen!
De meivakantie komt eraan! Wat ga jij doen?
De meivakantie staat voor de deur en op de Veluwe is er genoeg te doen! Deze nieuwsbrief staat bol van suggesties die je in de vakantie kan gaan beleven. Veel leesplezier en graag tot ziens op de Veluwe

Voor dag en dauw de boom in!

Net zoals voorgaande jaren organiseert Klimbos Garderen op Hemelsvaartdag dauwklimmen. Om 7 uur staat er een ontbijtje voor je klaar aan de hoogste picknicktafel van europa waarna je tussen de dauw door kunt gaan klimmen en klauteren! € 12,50 p.p. incl. ontbijt.
Reserveer hier!

Gratis naar het schaapsscheerdersfeest!

Bij de huur van een fiets of ander vervoersmiddel bij de VeluweSpecialist op 7 mei ontvang je een gratis toegangskaart voor het schaapsscheerdersfeest. Een uniek feest op een unieke locatie: het Uddelermeer, het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland!
Reserveer snel, op=op!

Fietscafé in Garderen!

De VeluweSpecialist in Garderen heeft een metamorfose ondergaan en dat willen wij jullie natuurlijk laten zien. Bij het huren van een activiteit ontvang je gratis een kopje koffie of thee bij binnenkomst.
Wanneer kom je langs?

Fietsen op een roze fiets op 25 meter hoogte!

Afgelopen woensdag was de opening van het nieuwe parcours in klimbos Garderen. Oud-wielrenner Henk Lubberding fietste op 25 meter hoogte van boom naar boom waarmee de opening een feit was. Verken in de meivakantie ook dit spannende parcours.
Klimbos garderen is alle dagen open!

Opening Zandsculpturen een feit!

Ook dit jaar is het zandsculpturenfestijn weer geopend. Dit jaar is het thema Rien Poortvliet. Wil je een dagje de Veluwe bezoeken? Combineer dit dan met een fietstocht of E-step tour langs de Zandsculpturen!
Reserveer hier je E-step

Loopfietsen gespot!

Het "loopt" als een trein en ziet er super grappig uit! De E-Loopfiets wordt dagelijks verhuurd en de reacties zijn overweldigend! Een unieke en grappige ervaring, op de loopband met elektrische ondersteuning "fiets" je zo 20km weg! Leuk om te combineren met de kasteeltuinen van Staverden!
Tijd voor een fietswandeling!

Facebook actie!

Maak tijdens de meivakantie mooie kiekjes van de Veluwe tijdens je toertje op de fatbike, e-step, loopfiets of twizy. Je maakt dan kans op leuke prijsjes waaronder een weekendje weg!
Tag je kiekjes met #VeluweFan

Giro d'Italia start in Apeldoorn

Op 6 mei start de Giro d'Italia in Nederland en deze keer in Apeldoorn. De tijdrit wordt dan gereden. Verblijf je in de meivakantie op de Veluwe? Dan is dit een super evenement om te bezoeken!
Bekijk hier ons complete aanbod uitjes & regio's!
Copyright © de Veluwe Specialist · 088-7307600 · info@veluwespecialist.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief