Kom BBQen op de Veluwe in je zomervakantie!
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? / Nieuwsbrief doorsturen!
Kom BBQen op de Veluwe in je zomervakantie!
Op de Veluwe is genoeg te doen tijdens de zomermaanden. Heerlijk fietsen door de koele bossen en over de bloeiende hei. Lekker ontspannen met een bbq en bijkomen van het drukke leven. In deze nieuwsbrief vind je diverse activiteiten die je de komende tijd kunt ondernemen. Veel leesplezier en graag tot ziens op de Veluwe!

Wild spotten in Garderen

Als je te gast bent op de Veluwe, dan wil je natuurlijk ook graag wild zien. Dat kan! Wij hebben een drietal avonden ingekocht om met jou naar dé wildarena van Staatsbosbeheer te kunnen. Met maximaal 20 deelnemers per avond gaan we speuren naar 'The Big Five' van de Veluwe!
Kom wild spotten
voor € 14,95 p.p.!

Klimbos Garderen: NIEUW parcours

Ook dit jaar zijn er weer diverse nieuwe parcoursen toegevoegd aan het Klimbos in Garderen. Zo is er een parcours op 25 meter hoogte bij gekomen, waar je van boom naar boom fietst. En andere parcoursen zijn aangepast met nieuwe bruggen en onderdelen. Ben jij klaar voor een spectaculair gezinsuitje?
Reserveer nu en pak 5% korting!

Loopfiets getest door blogger Mirre

Mirre heeft vorig jaar 5000 km door de provincie Gelderland gefietst en hierover vele verhalen geschreven. Dit jaar kwam ze nog een keer bij de VeluweSpecialist om onze te gekke e-loopfiets te testen! Een lopende band op een fiets, hoe cool is dat?! Lees haar blog en wordt ook enthousiast.
Wanneer kom jij onze e-loopfiets testen?

BBQ en activiteiten vanuit ons FietsCafe

Je herkent onze winkel niet meer terug. Tegenwoordig zijn we het gezelligste FietsCafe van Nederland! Met een leuk buitenterras en lekkere Veluwse biertjes kun je, voor en na je activiteit, heerlijk bijkomen. Onder het genot van een drankje en een bbq. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je door Garderen fietst!
Bezoek ook eens ons FietsCafe

E-Fatbike getest door vlogger

Dat onze e-FATbike VET is wisten we al wel. Maar wat vinden anderen ervan? Vlogger Sander heeft onlangs onze e-fatbike getest in Garderen en omgeving. Hij test vele uitjes in Nederland en wij zijn heel blij dat hij ons uitje beoordeelde met een dikke 8 en half!
Bekijk de vlog over de e-fatbike

Escape Room Beekbergen

Kom met je kameraden ontsnappen uit de Mexicaanse Gevangenis of los de Heineken ontvoering op! Deze escape rooms zijn de beste op de Veluwe! Reserveer online en wie weet zetten jullie wel de snelste tijd neer!
Reserveer direct en ga de uitdaging aan!

All-inclusive uitjes vanaf € 33,50 p.p.

Na ontvangst met koffie/thee in ons FietsCafe vertrek je met je collega's of vrienden om te gaan klootschieten, e-loopfietsen, e-fatbiken, scooter rijden of een mooie fietstocht per tandem over de Veluwe. Eenmaal terug is de bbq al opgewarmd en staat er een Veluwse biertje of wijntje voor je klaar! Bekijk snel onze all-inclusive arrangementen en pak je voordeel!
Bekijk alle BBQ arrangementen

Bekijk hier ons complete aanbod uitjes & regio's!
Copyright © de Veluwe Specialist · 088-7307600 · info@veluwespecialist.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief