Buitenrit te paard op de Veluwe in
Buitenrit te paard op de Veluwe in
Buitenrit te paard op de Veluwe in
Buitenrit te paard op de Veluwe in
Buitenrit te paard op de Veluwe in
Buitenrit te paard op de Veluwe in
Buitenrit te paard op de Veluwe in
Buitenrit te paard op de Veluwe in

Buitenrit te paard

Vanaf €65.00 p.st.
Nunspeet
Buitenrit te paard reserveren De Veluwe is een prachtig gebied. Hoe leuk is het om te genieten van de prachtige omgeving te paard! Bij ontvangst op de manege ontmoet je jouw trouwe viervoeter van de dag. Zo nodig zullen we gaan beginnen om jou/jullie de nodige skills bij te brengen in de bak bij de manage. Onze begeleider zal jullie alles bij brengen wat nodig is. Zodra jullie het vertrouwen hebben en de begeleider ook, dan is het de hoogste tijd om naar buiten te gaan!

Tijd om de Veluwe verkennen en te genieten. Maak je geen zorgen, hij/zij weet alle mooie plekjes in de omgeving te vinden! De paarden zijn het gewend en de gids zorgt ervoor dat dier en mens zich op hun gemak voelen.

De buitenrit te paard bij de manege in Nunspeet is juist geschikt voor onervaren ruiters. Wij gaan ervan uit dat jullie geen of nauwelijks rijervaring hebben. De gids zal zich aanpassen aan jouw tempo en je de fijne kneepjes van het vak leren. Je boekt deze activiteit bij de Veluwe Specialist altijd voor 2 uur, zodat je genoeg tijd hebt om de Veluwe te ontdekken.

Let op:
- Het is niet mogelijk om een buitenrit te boeken wanneer het gewicht hoger is dan 100kg.
- De manege zorgt voor een cap, deze is verplicht.

 • Wij werken alleen samen met een manege in Nunspeet. De buitenrit zal dus niet plaatsvinden in het dorp van een Veluwe Specialist vestiging
 • Het is niet mogelijk om een buitenrit te boeken wanneer het gewicht hoger is dan 100 kg
 • Wij gaan er van uit dat jullie geen of nauwelijks rijervaring hebben.
 • De manage zal na boeking nog even telefonisch contact met jullie opnemen, want zij wensen graag de leeftijden/ lengte en gewicht te weten van de deelnemers.

Veelgestelde vragen


 • Moet je een ervaren ruiter zijn om mee te gaan?

  Juist niet, onze buitenrit te paard is voor beginners die geen of nauwelijks ervaring hebben met paardrijden.

 • Is rijkleding verplicht?

  Nee, wel is het dragen van een veiligheidscap verplicht. Als je niet in het bezit bent van een cap, dan kan je deze lenen van de manege. Verder dien je geschikt schoeisel te dragen zoals, paardrijlaarzen, stevige schoenen met een laag hakje of een stevige wandelschoen. Ook is het handig om een sportbroek of legging aan te doen.

 • Vanaf welke leeftijd kan je meedoen aan een buitenrit ter paard?

  Kinderen vanaf ongeveer 5 of 6 jaar oud kunnen al meedoen aan de buitenrit.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt