Dagje weg Veluwe


Een heerlijk dagje weg start bij FietsCafe de Veluwe Specialist. Na de koffie/thee vertrek je om de Veluwe te verkennen per tandem, GPS, E-Chopper, (elektrische) fietsen, E-Fatbike of mountainbike. Je kunt zo de natuur in. De Veluwe is één van de prachtigste gebieden in Nederland. Ideaal om jouw dagje weg daar door te brengen!

Je kunt de omgeving ook op een andere manier bekijken. Ga een dagje weg met een Mini Cooper. Rijd door het landschap met deze karakteristieke auto. Vergeet je onderweg niet even te stoppen om een heerlijk drankje te doen of een lekkere lunch?

Misschien doe je liever een spel tijdens het verkennen van de Veluwe. Wat dacht je ervan om tijdens jouw dagje weg op de Veluwe te gaan klootschieten? Gooi de kloot in zo min mogelijk worpen over het parcours. Tijdens deze activiteit geniet je van de natuur en heb je veel plezier met het spel. Combineer dit met een GPS tocht over de Veluwe of ga klimmen in Klimbos Garderen, een absoluut hoogtepunt tijdens jouw dagje uit!

Wil je de stad op een leuke manier ontdekken? Kijk dan naar onze Escape Tour in Amersfoort, Harderwijk of Zwolle en zorg ervoor dat je in deze citygame binnen 2 uur de geheime uitgang van de stad weet te vinden!

Een dagje weg start bij FietsCafe de Veluwe Specialist. Bekijk hier al onze dagjes weg.


De leukste dagjes weg op de Veluwe:


Elektrische fietsen
Activiteit / Dagje weg Elektrische fietsen op de Veluwe
Tandemtocht
Activiteit / Dagje weg Tandemtocht op de Veluwe
Buitenrit te paard
Activiteit / Dagje weg Buitenrit te paard op de Veluwe
Mini Cooper
Activiteit / Dagje weg Mini Cooper op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe