Dagje uit Veluwe


Ben je opzoek naar een leuk dagje uit op de Veluwe? Dan ben je bij de Veluwe Specialist aan het goede adres. De Veluwe Specialist organiseert dagjes uit in Gelderland voor particulieren. Wij bieden leuke activiteiten aan, geschikt voor jong en oud! Hieronder vind je drie tips voor een ontspannend, sportief of spectaculair dagje uit!

Een aanrader is de E-chopper over de Veluwe. De E-chopper is een elektrisch voertuig, en geheel milieuvriendelijk. Wij hebben verschillende routes waarmee je langs de mooiste plekken en bezienswaardigheden van de Veluwe rijdt. Een dagje uit op de E-chopper is gegarandeerd een ontspannende belevenis!

Voor een sportief dagje uit is GPS biken uitermate geschikt. Stap op de mountainbike en trap over de Veluwe. Het GPS stuurt je over heuvels, modderpaden en zandafgravingen. Kun jij het aan? Een andere sportieve activiteit is de E-loopfiets. Een loopfiets met elektrische ondersteuning. Dat wordt een gaaf dagje uit op de Veluwe!

Een spectaculair dagje uit heb je met een Mini Cooper. Een dagje uit op de Veluwe met deze karakteristieke auto. Je kunt ook de boom in! In Garderen hebben wij een klimbos op wel 18 meter hoogte! Een unieke ervaring is gegarandeerd in Klimbos Garderen op de Veluwe. Een onvergetelijk dagje uit beleef je bij de Veluwe Specialist.

Wil je de stad op een leuke manier ontdekken? Kijk dan naar onze Escape Tour in Harderwijk, Zwolle, of Amersfoort en zorg ervoor dat je in deze citygame binnen 2 uur de geheime uitgang van de stad weet te vinden!

Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten die je kunt doen. Vind hier al onze activiteiten op de Veluwe.


De leukste dagjes uit op de Veluwe:


Elektrische fietsen
Activiteit / Dagje weg Elektrische fietsen op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
E-chopper
Activiteit / Dagje weg E-chopper op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe
Klootschieten
Activiteit / Dagje weg Klootschieten op de Veluwe