Familie uitjes Gelderland


Verblijf je met je familie op de Veluwe? Geen zorgen, want bij de Veluwe Specialist boek je de leukste activiteiten. Voor elk familielid is er wat wils. Hieronder vind je diverse activiteiten die jouw familie uitje in Gelderland tot een succes maken!

Wil je een activiteit met je gezin ondernemen? Dan is Klimbos Garderen in Gelderland wellicht een leuk idee. Geschikt voor iedereen langer dan 1.20 meter. Met 6 klimparcours op hoogtes tot 25 meter is dit een uitdaging voor iedereen!

Ben je een dagje op stap met je neven of nichten? Kies dan voor de E-chopper of Loopfiets. Op de loopfiets (ook wel lopifit genaamd) loop je op een lopende band die gemonteerd is op een fiets waardoor je al wandelend aan het fietsen bent! Je wordt niet snel moe door de elektromotor die je helpt vooruit te komen. Een andere activiteit in Gelderland is de E-Chopper. Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de Veluwe.br>
Wil je de stad op een leuke manier ontdekken? Kijk dan naar onze Escape Tour in Harderwijk en zorg ervoor dat je in deze citygame binnen 2 uur de geheime uitgang van de stad weet te vinden!

Meer familie uitjes in Gelderland vind je bij de Veluwe Specialist.


De leukste familie uitjes in Gelderland:


Elektrische fietsen
Activiteit / Dagje weg Elektrische fietsen op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Tandemtocht
Activiteit / Dagje weg Tandemtocht op de Veluwe
Buitenrit te paard
Activiteit / Dagje weg Buitenrit te paard op de Veluwe
E-chopper
Activiteit / Dagje weg E-chopper op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe
Klootschieten
Activiteit / Dagje weg Klootschieten op de Veluwe