Weekendje weg Veluwe


De Veluwe is de ideale plek om even tot rust te komen. De prachtige omgeving met de uitgestrekte bossen en heide is heerlijk om even vakantie te vieren. In zo'n weekendje is er genoeg tijd om leuke dingen te doen. En dat kan bij de Veluwe Specialist.

Tijdens je verblijf op de Veluwe wil je natuurlijk activiteiten ondernemen. Misschien het Kröller-Müller Museum bezoeken of Paleis het Loo. Wanneer je de natuur wilt ingaan tijdens je weekendje weg kun je bijvoorbeeld een mountainbike of E-Chopper huren. Aan de hand van een knooppunten route ontdek je de Veluwe en scheur je dwars door de bossen heen.

Andere leuke en bijzondere vervoersmiddelen om de Veluwe te verkennen zijn: Loopfiets en authentieke Mini Cooper. Je bent verzekerd van veel bekijks en de route die je erbij ontvangt laat je de echte Veluwe zien! En na de activiteit kun je ook nog eens een echt Veluws biertje proeven in het FietsCafe.

Een andere activiteit die bij de Veluwe Specialist geboekt kan worden is de Elektrische mountainbike . Je kunt kiezen uit verschillende routes, zodat je zelf bepaalt wat je ziet van de prachtige omgeving. De elektrische mountainbike is een mountainbike waarmee je elke berg en modderpad kan bedwingen zonder enorme inspanning. De diverse routes brengen je langs de mooiste plekjes van de Veluwe.

Of ben je misschien wat actiever ingesteld? Ga dan de uitdaging aan in Klimbos Garderen op de Veluwe. Met 2 klimparcours en een tokkelparcours op wel 18 meter hoogte is Klimbos Garderen het hoogste klimbos van Nederland. Iets wat je echt een keer beleefd moet hebben!

Wil je de stad op een leuke manier ontdekken? Kijk dan naar onze Escape Tour in Harderwijk en zorg ervoor dat je in deze citygame binnen 2 uur de geheime uitgang van de stad weet te vinden!

Je kunt nog veel meer activiteiten doen, tijdens je weekendje op de Veluwe. Een overzicht vind je bij de Veluwe Specialist.


Activiteiten voor tijdens uw weekendje weg op de Veluwe:


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Mini Cooper
Activiteit / Dagje weg Mini Cooper op de Veluwe
E-chopper
Activiteit / Dagje weg E-chopper op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe
Klootschieten
Activiteit / Dagje weg Klootschieten op de Veluwe